Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Weekend alpin. Pe urmele norilor, în Munții Făgăraș. 31 iulie - 2 august 2026
Mona S:
O experiență absolut FA-BU-LOA-SĂ!
Drumeția în Munții Făgăraș a fost una dintre acele aventuri care îți rămân în suflet mult timp după ce s-au încheiat. Peisaje care îți taie respirația, adrenalină, voie bună, energie și, la final, satisfacția uriașă că AI REUȘIT!
Am avut bucuria de a atinge patru vârfuri spectaculoase: Paltinu, Iezerul Caprei, Capra și Vânătoarea lui Buteanu. Fiecare pas a meritat!
Un gând special de apreciere și recunoștință pentru Bogdan, însoțitorul nostru de grup. Cu profesionalism și multă răbdare, ne-a încurajat să ne depășim limitele și să descoperim că, si atunci când "nu mai putem", MAI PUTEM UN PIC! A știut să ne motiveze, să ne susțină și să ne facă să ne simțim în siguranță pe tot parcursul traseului. Am toată admirația și respectul pentru modul în care ne-a ghidat această experiență ca, de altfel, și în celelalte în care am avut bucuria să îi fim alături. Mergem cu încredere oriunde cu Bogdan, pentru că știm că are grijă de noi și de siguranța noastră.
Mulțumesc pentru o experiență memorabilă!
LumiS:
Salutare grupului din Fagaras 31.07.-02.08.2026, o drumetie la superlativ, multu
miri tututor,lui Bogdan , ghidul nostru care a avut grija de noi, cu profesionalism,.
Traseele au fost minunate,mai ales circuitul lac Balea-vf. Paltinul-vf. Iezerul Caprei-lac Capra,apoipartea a2a a traseului mai solicitanta,la fel de spectaculoasa ,asa cum doar Fagarasul este, catre vf. Capra si vf Vanatarea lui Buteanu.
Multumiri organizatorilor,lui Bogdan insotitorul nostru de grup,o excursie memorabila.
Locatia la cabana Cascada Balea e minunata.
A fost super grupul de Fagaras, bucurie,veselie, traseu la inaltimi,peisaje spectaculoase,soare,vreme minunata, multumiri tuturor!
Ar fi super sa organizati din nou aceasta excursie!
Luminita S.
Navigare
Du-te la versiunea completă