Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta pe "Insula de Marmura" - Paros, Grecia. 29 august - 5 septembrie 2026
eviv:
Buna,
am doua intrebari, va rog:
1. pot sa fac asigurare de calatorie prin agentia bon-voyage?
2. biletele de avion le primim prin email sau la are ghidul al aeroport?
3. Vom fi informati unde ne intalnim in aeroport cu ghidul, pe forum?
Multumesc :)
Tania55:
Buna Eviv,
asigurarea de calatorie poti sa o faci prin Agentia Bon Voyage.
Stai linistita , ca totul este organizat aici.
Vei primi toate informatiile la momentul respectiv.
Ghidul nostru va face si un grup pe WhatsApp inainte sa plecam si in acest fel putem sa comunicam mai bine si intre noi participantii.
Ne bucuram ca s-au stins incendiile de pe insula Paros.
Sa ai o zi faina si linistita si sa ne vedem cu bine in excursie !
adriana1:
Buna ziua ,puteti sa imi spuneti daca facem noi check i
n-ul cu 24 ore inainte sau se va face la aeroport?
O zi minunata sa aveti.
Iosefina
Raluca_turtoi:
Bună seara,
As vrea o lista cu programul pe zile și preturile excursiilor optionale de pe acum ca sa stiu cati bani cash imi iau la mine;
Pe insula se poate plati cu cardul la restaurante/ obiective turistice?
admin:
Raspund pe rand:
- intotdeauna cand este posibil, recomand online check in. Daca tehnic este posibil (depinde de modul de functionare a aplicatiei si site-ului companiei de zbor). Daca nu stiti sa il faceti sau nu este posibil, nu e nici o problema, se rezolva pe aeroport, la momentul predarii bagajelor
- despre transfer si excursii optionale: eu sunt cu grupul de Finlanda dar stiu ca Gabi se ocupa zilele acestea sa primeasca ofertele de tarif actualizat
- cu cateva zile inainte de plecare va deschide un grup whatsapp al excursiei si acolo va veti putea informa si inscrie la excursii
- tot atunci va veti putea calcula cati bani cash este bine sa aveti la plecare. La o astfel de excursie eu recomand 400-500 euro, pt transfer, excursii, eventuale mese luate impreuna la care trebuie sa impartiti nota de plata.
Agentia v-a transmis rugamintea de a confirma primirea biletelor de avion. Stiu de acolo ca nu toata lumea a tinut cont de aceasta solicitare, neglijand sa raspunda. Este important pentru partenerii nostri sa primeasca informarea, pentru ca in felul acesta au garantia ca ati intrat in posesia acestei informatii. Verificati daca ati transmis confirmarea si daca nu ati facut-o, va rog sa trimiteti acum.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă