Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tainele Oltului si a Tarii Fagarasului. Cooking Camp. 3 - 5 aprilie 2026
theo365:
*|*Buna Lucia, eu as dori :worthy:, ajung cu trenul la Sinaia în jurul orei 11.Te rog frumos, lasă un nr. De telefon sa te pot contacta. Mulțumesc frumos :kissing: :thumbup:
Enache Ofelia:
Buna dimineata!
Azinoapte mi-am internat mama in spital cu accident vascular cerebral. Datorita acestui fapt nu voi mai putea participa in acest weekend la excursia Tainele Oltului. Daca știți pe cineva care ar fi dorit sa participe si nu a mai prins loc , va rog sa ma anunțați . Nr meu de tel 0722690435.
Mulțumesc, va doresc distracție multă si îmi pare rău că nu pot fi cu voi. Ofelia.
Eddie:
Buna dimineata. Intalnirea a ramas la ora 14 - 15 la pensiune ?
admin:
Da, exact, ora de întâlnire va fi 14:00 - 15:00.
Daca am intrat aici, va spun și despre cine. In prima seara va fi grill, cu ajutorul fiecărui participant in prepararea acestuia.
In a doua seara, pentru ca o sa fiti plecati aproape toata ziua, m-am gandit sa va "usurez" munca de preparare. Exista in apropiere o firma care preparara si livreaza pizza, asa ca fiecare va veti putea comanda ce tip doriti. Evident ca va plati Mihai, urmand sa deconteze cu agentia.
Atasez o fotografie cu meniul de pizza pentru a va alege din timp si a-l informa pe Mihai, vineri la intalnire:
Cu cei care tin post sau sunt vegetarieni este mai complicat in prima seara, pentru ca asa cum am anuntat de la inceput este grill. In a doua seara este simplu: alegeti o pizza vegetariana.
La mic dejun, asa cum anuntat inca de la lansare, Mihai va aduce cu el urmatoarele produse: cremvursti, carnati afumati , oua, unt, gem, paine, cafea, ceai, slanina, branza telemea, cascaval, lapte, zahar, ulei. Acolo va gospodariti, cu prepararea, servirea, debarasarea, iar in final cu spalatul. Sper ca toata lumea a inteles ca este autogospodarire. :) si ca in astfel de situatii toata lumea trebuie sa participe.
Drum bun, sa ajungeti cu bine si va doresc distractie faina!
Eddie:
Multumesc pentru raspuns !
Navigare
Du-te la versiunea completă