Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Vacanta la Marea Egee. Insula Naxos. 14 - 22 august 2026
admin:
Eu un jet, deci fata de varianta clasica de ferry face mult mai putin. Traversarea durează 3 ore 20 min – 4 ore.
Iasmina:
--- Citat din: Oana Nartea din Marți, 31 Martie 2026, 10:48 ---Buna ziua! Ma ajutati va rog cu o info? Cate ore dureaza traversarea de la Pireu spre insula? Nu prea am reusit sa inteleg :slap:
--- Terminare citat ---
Buna Oana,
Traversarea cu ferry durează aproximativ 4 ore, este un ferry mare cu bar unde se poate mânca si bea ceva, are terase exterioare de unde se poate admira priveliștea, trece repede mai ales ca suntem in gașcă.
O zi frumoasa!.
admin:
Am obtinut o harta turistica AI, a insului Naxos:
Dana123:
Buna ziua, m-am inscris si eu astazi. As avea si eu o intrebare: sunt suficienti participanti inscrisi pana in acest moment pentru ca excursia sa aiba loc? Ma gandesc sa nu fie riscul ca excursia sa fie anulata din cauza unui numar insuficient de participanti....
Multumesc, o zi buna!
Iasmina:
Buna Dana,
Ma bucur ca te-ai inscris si ca o sa ne cunoaștem , cu siguranță se va organiza excursia si se va si umple pana atunci, nu mai sunt foarte multe locuri disponibile.
Sa ne vedem cu bine! :flori:
--- Citat din: Dana123 din Joi, 04 Iunie 2026, 13:09 ---Buna ziua, m-am inscris si eu astazi. As avea si eu o intrebare: sunt suficienti participanti inscrisi pana in acest moment pentru ca excursia sa aiba loc? Ma gandesc sa nu fie riscul ca excursia sa fie anulata din cauza unui numar insuficient de participanti....
Multumesc, o zi buna!
--- Terminare citat ---
Navigare
Du-te la versiunea completă