Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanță de iarnă în Andorra – o experiență de vis în inima Pirineilor 1 - 7 febr
lidia.Iasi:
V-am trimis un e-mail cu detalii - achizitionare ski pass, inchiriere echipament, transferuri, etc.
Daca nu l-ati primit, trimiteti-mi un e-mail la adresa lidiamandache5@gmail.com si il retransmit
Stratul de zapada la Grandvalira este consistent, intre 180 cm si 230 cm. :thumbup: Puteti urmari starea partiilor accesand linkul
https://www.grandvalira.com/en/resort/weather
admin:
Am fost sunat acum de Lidia, pentru ca a primit intrebarea referitoare la regimul de acceptare a echipamentului de schi, la zborurile de intoarcere.
Dupa ce prin intermediul agentiei de ticketing fusesem informat de Air France asupra acestei formulari, ii raspunsesem pe Email Tatianei care a sesizat formularea cu "payment due". O fac si aici pt a lamuri pe toata lumea:
Nu este nici o plata nici la retur, pentru echipamentul de schi.
"Echipamentul pt sporturile de iarna poate fi luat la bord in conditii diferite in functie de destinatie.
Pentru Spania regula Air France este urmatoarea:
Se poate lua gratuit echipamentul de ski daca bagajul total de cala se incadreaza in greutatea maxima de pe bilet, respectiv 23kg/pers".
Puteti avea GRATUIT la cala doua bagaje, de exemplu in valiza puneti claparii si alte lucruri si separat in husa, schiurile si betele.
Casca paote fi luata la bagajul de mana eventual.
Deci pasagerii au gratuitate pentru 23kg la cala (bagaj + echipament) + 1 bagaj cabina 8kg/55x40x23cm + 1 bagaj mic de cabina /rucsac/poseta etc de 40x30c20cm.
Daca ma intrebati aici, va raspundeam imediat.
Gabi Bv:
Multumim!
gmx:
Buna ziua, tuturor celor care au trait aceasta experiență!
A fost o excursie faina, cu multa miscare pe partie, cu privelisti deosebite, pentru toate gusturile - ca la munte, iarna, cu socializare la un ,,ceai" :applause: , pe partie si cu rasfat culinar seara!
Tragand linie, la final: colegi faini, schiat asa cum imi doream, la calitate super - marca Andorra, atmosfera caldă, de grup, experiente interesante si însoțitor de grup care ne-a asigurat conditii sa ne simțim tare bine!
Barcelona a fost un plus excelent!
Multumesc mult dragi colegi de excursie pentru atmosfera prietenoasa si sentimentul de siguranta pe care l-ati proiectat!
Multumesc Lidia si Andrei pentru insotire si suport!
Concluzia: mai vreau, fireste! :thumbup:
admin:
Ma bucur mult ca v-a placut si ca ati gasit impreuna cu Lidia un asa loc minunat de petrecere a unei minivacante de iarna. Am inteles de la ea ca a fost poate cel mai bun domeniu schiabil pe care l-a intalnit pana acum. Pacat celor care nu au ales sa mearga in aceasta excursie si in general pacat ca nu incercati experiente noi...Noi am adus mereu noutati in Singles Camp, locuri in care chiar merita sa mergeti, lucruri interesante, experiente. Si toate astea in atmosfera unui grup de oameni faini.
Si pentru ca mi-au placut mult fotografiile postate de Lidia, le incarc aici, pentru a vedea cate ceva din excursia acestui grup, in Andorra:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă