Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe Via Transilvanica în Țara Hategului. 24 - 26 octombrie 2025

<< < (2/5) > >>

larisa M:
Bună Gabi, sună promițător 😀
Mulțumesc, mai așteptăm atunci până începe numărătoarea ✌️

Violeta V:
Salutare tuturor!
Daca ma pot alătura si eu la transport cuiva care pleaca din București, primesc cu bucurie! 😊

dieter:
Salutare tuturor!
Mai vine cineva din Timisoara sau cineva care trece prin Timisoara si ma poate ajuta cu transportul? Multumesc!

Stelian Vlăduță:
Bună ziua!
Voi participa la eveniment și vin cu autoturismul propriu din Ploiești. Pot face un mic ocol pe la București și apoi mai departe spre Pitești.
Dacă există persoane interesate să călătorim împreună, vă rog să mă contactați la nr. 0744346412, Stelică.
Larisa și Marinela urmează să ne auzim la telefon.
Violeta nu a postat nr. de telefon, așa că o rog să mă sune.

Proca Mihai:
Salutare tuturor. Sunt Mihai Proca, ghidul excursiei pe Via Transilvanica din Tara Hategului. Deoarece inca nu este inca inchisa lista participantilor la tura din Tara Hategului nu am primit lista de la agentie ca sa pot crea grupul de whatsapp unde vom putea sa comunicam mai usor detalii legate de cum ne putem grupa pe masini pentru deplasarea la aceasta excursie. Pana atunci va pot spune ca daca puteti veni pana la Sibiu eu voi putea prelua 3 persoane in masina mea cu care voi merge in Tara Hategului. Imi puteti scrie aici sau pe numarul de telefon 0720003332. Eu zic ca singura problema a celor fara masina este legata doar de deplasarea pana la cazare noastra din Malaiesti. Acolo ne vom cupla usor pe masini pentru excursiile din zona.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă