Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Pe Via Transilvanica în Țara Hategului. 24 - 26 octombrie 2025

<< < (5/5)

almi_gabi:
Ce pot sa va spun despre excursia noastra in Tara Hategului?
Au fost 3 zile minunate  :thumbup: – socializare, drumetie si vizitare in zona (cetatea Sarmisegetuza, castelul Nopcsa, Geoparcul Tara Hategului – muzeul, Biserica din Densus) – alaturi de Mihai, insotitorul grupului care ne-a prezentat o multime de informatii si detalii despre locurile prin care am trecut si le-am vizitat. Pot spune ca am fost de doua ori  norocosi o data sa-l avem de ghid pe Mihai si a doua oara - sa fie in grup si un profesor de istorie – s-au completat reciproc – un adevarat “ regal”  de date si informatii despre istoria tinutului.   O0

Traseul (etapa) din Via Transilvanica dintre Sarmisegetuza si Malaiesti a fost minunata – peisaj de toamna, un soare bland, aer curat si o atmosfera destinsa de prietenie.

In toate aceste 3 zile m-am simtit extraordinar de bine – natura, glumele si voi !!  :magic:
Chiar si drumul pana acolo a fost frumos. Desi am avut de mers aproape 400 de kilometri a fost totusi placut –  soseaua libera si in buna stare – insotiti de culorile toamnei – iar valea Jiului – o minunatie, drumul foarte bun, cu peisaje spectaculoase la fiecare cotitura.

Va las cateva fotografii si sa ne revedem cu bine !

Marinela Grigorescu:
Țara Hațegului, o experiență de poveste alături de oameni minunați! Această actiune în Țara Hațegului a fost una dintre acele experiențe care îți rămân în suflet. Am avut parte de o vreme superbă, peisaje spectaculoase și o atmosferă caldă, plină de energie bună. Grupul nostru,chiar daca a fost format din 11 Lady’s și 2 Gentlemeni, a fost, ca de obicei, o combinație reușită de voie bună, curiozitate, eleganță și umor. Ne-am bucurat de fiecare moment, de fiecare oprire și de bucuria de a fi împreună.
Un mare *Like* 👍 pentru Mihai, ghidul nostru, care a știut să armonizeze totul cu naturalețe, profesionalism și mult farmec autentic. Împreună am descoperit locuri pline de istorie, am râs mult, am făcut sute de poze și am plecat cu amintiri frumoase. A fost o escapadă perfectă, oameni minunați, vreme excelenta și o energie care ne-a făcut să simțim că viața are gust atunci când este trăită cu bucurie! 🌞💛

CristinaIonescu:
Inca o excursie reusita, condusa cu profesionalism si blandete de Mihai Proca.
Tara Hategului este minunata, am aflat si am vazut atat de multe lucruri noi si absolut captivante.
Peisajul, intr-o luna de toamna, este absolut mirific! Avem o tara extraordinar de frumoasa, dar daca nu o admiram la pas, debeaga ne-a dat-o Dumnezeu!
Ma bucur ca exista Via Transilvanica, asa descopar si eu locuri extraordinare.
M-am simtit tare bine, in aceasta excursie. Oameni mai vechi sau mai noi, toti cu o energie tare buna!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă