Autor Subiect: Drumetie de toamnă pe Via Transilvanica între Biertan și Richiș 26 - 28 sept  (Citit de 1791 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Turist

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
A fost o drumeție frumoasă. cu peisaje minunate si locuri pline de istorie. Mihai este un ghid extraordinar, cu multa răbdare, bine organizat si documentat. A fost a treia excursie organizată la care am fost, si abia le astept si pe următoarele!

Offline Simona Miertoiu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Au fost 3 zile  foarte faine, cu experiente de neuitat. Mii de multumiri lui Mihai pentru pasiunea si profesionalismul cu care face aceasta meserie si pentru toata  implicarea. Astept cu nerabdare   urmatoarele excursii in care el  va fi ghid.

Offline Lili20

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
O excursie minunata, cu oameni faini, peisaje de vis si cu un ghid pe care sper sa il revad si in alte excursii. Multumesc, Mihai, pentru toate explicatiile, energia si caldura cu care ne-ai ghidat!

Offline Janina Voicu

• Newbie
  • *
A fost o excursie memorabila, cu peisaje minunate, oameni frumoși și cel mai important, un ghid cu mult profesionalism și pasiune - Mihai. Este a doua excursie cand merg cu el și sigur nu va fi ultima!

Offline mi_pop

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 19
Prima mea excursie cu Mihai Proca, un traseu foarte frumos, accesibil și orășenilor neantrenați în drumeții, multe informații despre păsări, insecte și plante întâlnite pe traseu, o persoana vesela, empatica, atenta la solicitările grupului, o persoana care îți transmite energie, optimism și dragoste pentru natură. A fost un grup minunat, compatibil, regret ca nu a fost mai mult timp sa ne cunoaștem mai bine, sper ca îi voi reîntâlni în alte excursii

Offline Dana Croitoru

• Newbie
  • *
A fost un weekend deconectant, intr- o atmosfera relaxanta, in care m- am bucurat de natura si istoria locurilor prezentate atât de incitant de către un ghid pasionat de ceea ce face, bine documentat, dispus la a raspunde curiozitatilor participantilor, aplecat spre nevoile acestora legate de conditiile de cazare, divertisment. Am participat la a doua drumeție ghidata de Mihai si voi reveni pentru alte ture cu lectii de istorie si geografie, intr-un grup cu oameni de calitate, entuziasti.

Offline Irina Pelin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
Re: Drumetie de toamnă pe Via Transilvanica între Biertan și Richiș 26 - 28 sept
« Răspuns #21 : Miercuri, 01 Octombrie 2025, 19:27 »
O bucata din Via Transilvanica foarte faina, la care a contribuit din plin ghidul si participantii. Multumiri tuturor pentru timpul fain petrecut impreuna, dar mai ales lui Mihai pentru cunostintele de flora si fauna prezentate, pentru rabdare si pentru buna dispozitie permanenta! A meritat din plin drumul foarte lung pana in Biertan :)