Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetie de toamnă pe Via Transilvanica între Biertan și Richiș 26 - 28 sept
Turist:
A fost o drumeție frumoasă. cu peisaje minunate si locuri pline de istorie. Mihai este un ghid extraordinar, cu multa răbdare, bine organizat si documentat. A fost a treia excursie organizată la care am fost, si abia le astept si pe următoarele!
Simona Miertoiu:
Au fost 3 zile foarte faine, cu experiente de neuitat. Mii de multumiri lui Mihai pentru pasiunea si profesionalismul cu care face aceasta meserie si pentru toata implicarea. Astept cu nerabdare urmatoarele excursii in care el va fi ghid.
Lili20:
O excursie minunata, cu oameni faini, peisaje de vis si cu un ghid pe care sper sa il revad si in alte excursii. Multumesc, Mihai, pentru toate explicatiile, energia si caldura cu care ne-ai ghidat!
Janina Voicu:
A fost o excursie memorabila, cu peisaje minunate, oameni frumoși și cel mai important, un ghid cu mult profesionalism și pasiune - Mihai. Este a doua excursie cand merg cu el și sigur nu va fi ultima!
mi_pop:
Prima mea excursie cu Mihai Proca, un traseu foarte frumos, accesibil și orășenilor neantrenați în drumeții, multe informații despre păsări, insecte și plante întâlnite pe traseu, o persoana vesela, empatica, atenta la solicitările grupului, o persoana care îți transmite energie, optimism și dragoste pentru natură. A fost un grup minunat, compatibil, regret ca nu a fost mai mult timp sa ne cunoaștem mai bine, sper ca îi voi reîntâlni în alte excursii
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă