Autor Subiect: Seychelles - vacanta in Eden-ul lumii, perla verde a Oceanului Indian. 2026  (Citit de 5308 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 677
Re: Seychelles - vacanta in Eden-ul lumii, perla verde a Oceanului Indian. 2026
« Răspuns #15 : Duminică, 26 Iulie 2026, 12:13 »
Locul nu mai este disponibil.

Offline MihaelaAld

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 56
« Răspuns #16 : Duminică, 26 Iulie 2026, 17:38 »
Buna ziua, tuturor!
Am primit ultima factura, am si achitat-o, insa am observat ca asigurarea de calatorie (ce incheiata prin agentie) este valabila din 01.10.2026, ora 00:00.
Ar trebui sa facem vreun demers pentru extinderea acesteia cu inca o zi sau urmeaza, atunci mai aproape de plecare, sa ne trimita din agentie o notificare de plata?
In legatura cu biletele de avion, inteleg ca acestea sunt individuale si urmeaza sa le primim? Citisem intr-un mesaj anterior ca pentru rezervarea  locurilor preferentiale trebuie sa intram pe siteul companiei de zbor si introducem numarul vechi. Personal, sunt ok fara loc preferential, insa nu am primit deocamdata biletele si mi-e teama sa nu-mi fi scapat vreun mail.
Multumesc si abia astept sa ne revedem!

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 677
« Răspuns #17 : Miercuri, 29 Iulie 2026, 09:00 »
Locul nu mai este disponibil.

Online admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14290
Am revenit de pe meleagurile boreale ale Lofoten-ului si unele dintre task-uri notate pentru a fi rezolvate in pauza pe care o am pana la plecarea in Finlanda, sunt legate de aceasta excursie.

Inainte de a va oferi cateva detalii si explicatii, raspund MihaeleiAld: nu am transmis inca biletele de avion (specfic acest lucru intotdeauna si pe forum), le-am primit dar am decis sa le transmit odata cu excursiile optionale. Pentru acestea astept de la colaboratorul local cotatiile pentru transferuri si celelalte servicii.  Dupa cum au decurs discutiile aseara, cel mai probabil maine sau poimaine o sa le primesc.

Asigurarea de calatorie NU este incheiata cu Bon Voyage ci cu Alexandra, o angajata din agentie, broker la Generali. Este nevoie sa o contactati direct, ea poate sa va lamureasca asupra acestui detaliu.

Acum, tuturor: grupul este mare si pentru ca doresc mult ca pe parcursul excursiilor optionale sa pot interactiona direct cu toti participantii, am decis sa impart grupul in doua. Nu este inca facuta nominal aceasta impartire, deci nu va pot spune in acest moment cine este in primul, cine e in al doilea. Urmeaza ca atunci cand ne apropiem sa fac si aceasta operatiune.

Mai jos va prezint serviciile extra-tarif, transferurile si excursiile optionale. Cele propuse intregului grup, pentru ca vor mai fi inca doua dedicate celor super-activi care isi doresc si hiking. O sa revin zilele urmatoare - informativ si cu cele doua, dar in prima faza doresc sa finalizez rezervarile pentru cele organizate pentru intreg grupul.

Vom sosi pe aeroportul din Seychelles în dimineata zilei de 01 octombrie, la 08:55 cu zborul QR 678, care pleaca la 03:05 Doha, (Hamad International).

Am solicitat:

Transfer 1 - 01 octombrie ora 09:00 -  intreg grupul (34 persoane) - de la Aeroportul Internațional Seychelles (SEZ) la Sun Properties and Resort Hotel 3*, Beau Vallon, Mahé.

Vom pleca din Seychelles pe data de 11 octombrie, cu zborul QR 679, care decolează din SEZ la ora 19:30 și ajunge în Doha (DOH) la ora 23:15.

Am solicitat:

Transfer 2 - 11 octombrie ora 15:00 - intreg grupul (34 persoane) de la Sun Properties and Resort Hotel 3*, Beau Vallon, Mahé, la Aeroportul Internațional Seychelles (SEZ).

03 octombrie – Turul insulei Mahé – Grupul 1

Tur ghidat al insulei Mahé. Pranz inclus.

Durata: 8 ore

Itinerar: Hotel – Victoria (Catedrala Catolică – Domus – Piața Sir Selwyn Selwyn-Clarke – Templul hindus Arul Mihu Navasakthi Vinayagar – Catedrala Anglicană St. Paul – Turnul cu Ceas – Monumentul Unității – Monumentul Libertății – Grădina Botanică) – Distileria de rom Takamaka – Le Jardin du Roi  – Fabrica de Ceai și punctul de belvedere Tea Factory Viewpoint – Mission Lodge – Hotel

Pranzul o sa fie servit cel mai probabil la restaurantul Batista.

03 octombrie – Turul insulei Mahé – Grupul 2

Tur ghidat al insulei Mahé. Pranz inclus.

Durata: 8 ore

Itinerar: Hotel – Victoria (Catedrala Catolică – Domus – Piața Sir Selwyn Selwyn-Clarke – Templul hindus Arul Mihu Navasakthi Vinayagar – Catedrala Anglicană St. Paul – Turnul cu Ceas – Monumentul Unității – Monumentul Libertății – Grădina Botanică) – Distileria de rom Takamaka – Le Jardin du Roi  – Fabrica de Ceai și punctul de belvedere Tea Factory Viewpoint – Mission Lodge – Hotel

Pranzul o sa fie servit cel mai probabil la restaurantul Batista.

06 octombrie – Excursie privată de o zi în Praslin și La Digue, cu servicii all inclusive – Grupul 1

Servicii oferite:

•   transferuri dus-întors de la și la hotel;
•   transport pe insula Praslin;
•   prânz tip bufet;
•   deplasarea pe insula La Digue cu mașina electrica

06 octombrie – Excursie privată de o zi în Praslin și La Digue, cu servicii all inclusive – Grupul 2

Servicii oferite:

•   transferuri dus-întors de la și la hotel;
•   transport pe insula Praslin;
•   prânz tip bufet;
•   deplasarea pe insula La Digue cu mașina electrica

09 octombrie – Parcul Național Marin Sainte Anne cu pranz inclus – Grupul 1

Excursie de o zi care include:

•   snorkeling;
•   relaxare;
•   drumeție;
•   vizitarea insulelor Moyenne, Long și Cerf;
•   prânz inclus

09 octombrie – Parcul Național Marin Sainte Anne cu pranz inclus – Grupul 2

Excursie de o zi care include:

•   snorkeling;
•   relaxare;
•   drumeție;
•   vizitarea insulelor Moyenne, Long și Cerf;
•   prânz inclus

Am ales ceea ce este esential si de neratat intr-o vacanta in Seychelles. Va recomand sa participati la toate cele 3 excursii optionale pentru ca sunt complet diferite: una este un tur al unei parti din insula, alta este o croaziera pe cele doua insule paradisiace La Digue si Prasli, iar cea de a treia ajunge in paradisul turcoaz al parcului marin Sainte Anne.

Voi transmite un Email catre toti participantii si am sa confirm aici pe forum trimiterea astfel incat, daca nu ati primit mesajul meu sa puteti sa-mi comunicati pentru retransmitere.

Acest Email va contine pe langa un chestionar de inscriere la excursii/transferuri si recomandarile necesare pentru a va pregati din timp excursia. Si nu in ultimul rand, biletele de avion.

O sa existe si optiunea de a va inscrie in grupul de whatsapp, pentru asta insa o sa am nevoie ca in REPLY la Email-ul primit, pe langa raspunsul privind optionalele sa adaugati si mesajul explicit: "sunt de acord sa fie folosit numele si numarul de telefon in scopul participarii la grupul de whatsapp". Nu, "sunt de acord cu grupul", nu "de acord", sau alte formulari. Trebuie sa respectam regulile GPRS si salvam toate accepturie ca dovada. De aceea insist pe formulare.

Revin imediat ce am raspunsul de la agentia locala. Pana atunci corectez prezentarea excursiei cu modificarile datorate noilor zboruri, astfel incat sa nu existe nici o confuzie.

Am blocat temporar subiectul, pentru ca toata lumea sa poata citi ceea ce am comunicat.