Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Seychelles - vacanta in Eden-ul lumii, perla verde a Oceanului Indian. 2026
Andanda:
Buna sugestia cu cazarea 11/12 oct. (chiar ma gandeam ca e cam obositor mai ales pentru noi cei care mai avem de mers din B spre casa) :applause: Multumim! Am si rezervat tot acolo.
Oni:
Bună dimineața, tuturor!
Pentru ca timpul trece și ne apropiem de momentul Seychelles , mă gândeam ca nu am văzut nici o referire la zborul nostru prin Doha, în situația evenimentelor prezente.
Eu, nu am rezervat încă o cameră la hotel acolo, nu știu cum să procedez. În plus, ce se întâmplă cu zborul nostru, ne ajută Quatar cu redirecționarea zborurilor, dacă nu merge prin Doha? Cum primim o înștiințare?
Acolo, nu par să se liniștească curând.
Gigi, dacă ai o clipă și ceva informații, te rog să ne scrii aici să știm cum ne planificăm și orientăm în situația actuală.
Mulțumesc și zi faină tuturor!🤗
admin:
Oana, mai sunt 5 luni pana atunci. Oricum Qatar si-a reluat programul normal de zbor. Cu foarte putine diferente, dar care curand vor fi acoperite. Qatarul a fost prima tara din Golf care a batut intr-un fel palma cu Iranul (s-au cam convins de americani) si diferit de UAE - au zboruri normale. Am toata increderea ca pana atunci lucrurile au sa fie clare, fara emotii. Pentru ca daca lumea va ramane in faza asta de asteptare, economia mondiala o sa fie atat de afectata incat o sa ne intoarcem cu cativa zeci de ani in urma. Se va cadea pana la urma la pace.
Daca si daca, se intampla sa nu se zboare prin Doha, eu scriu ca experienta in cazul unor situatii similare, agentia de ticketing se ocupa de re-rutare. Asta este procedura. Companiile aeriene transmit catre IATA comunicate asa ca vom fi informati, iar la randul nostru, daca este ceva - va anuntam.
Linistiti, eu sunt permanent in legatura cu IATA prin ticketing.
Oni:
Mulțumesc pentru răspuns, Gigi! E deja un confort sa știu ca ne dai de veste pe parcurs, sperăm să rămână totul așa cum am planificat și să ajungem în paradisul mult așteptat:))
Minivacanța minunată și să ne revedem cu bine!🤗
PS Eu nu primesc notificări de aici,ar trebui să fac ceva special? Am activat butonul de notificări, totuși nu primesc și de aici și răspunsul meu întârziat, am uitat să verific forumul .
admin:
Cel mai probabil ca o sa primiti un Email de la Qatar Airways. Acum ca s-a incheiat razboiul din Golf, lucreaza la reasezarea programelor de zbor. La noi este afectat zborul dus Bucuresti - Doha, programul celor de intors aparand pana acum in sistem neschimbate.
Ce inseamna asta (cel putin in acest moment): ca ne vom intoarce exact asa cum era planifcat:
11 OCT QR0679 19:30 SEYCHELLES SEZ - DOHA DOH 23:15
12 OCT QR0221 09:25 DOHA DOH - BUCHAREST OTP 14:15
dar ca trebuie sa zburam cu o zi mai devreme:
30 SEP 17:10 QR0222 BUCHAREST OTP - DOHA DOH 21:45
01 OCT APR 02:50 QR 0678 DOHA DOH - SEYCHELLES SEZ 08:30
O sa ajungem cu o zi mai devreme in Seychelles, va exista deci o noapte suplimentara 01/02 octombrie. Marele noroc este ca locatia a tinut liber intregul hotel pentru a putea pregati intrarea la un grup atat de mare ca al nostru. Nu stiu in acest moment cat va costa noaptea asta, urmeaza sa negociez cu gazdele. Important este ca e posibil sa fim cazati cu o zi mai devreme.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă