Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026

Peru. Secretele incasilor, conchistadorii si Amazonul. 5 – 15 iunie 2026

<< < (2/2)

daniel.m:
Bună ziua!

Aș dori câteva clarificări legate de programul de plăți pentru această excursia.

Pe site, în contul meu, apare rata 2 cu termen de plată 30.01.2026, iar aceasta figurează deja ca fiind depășită.

În schimb, în contractul semnat cu agenția, termenul de plată pentru rata 2 este 28.02.2026.

În plus, atât în contract, cat și pe site rata 1 are termenul de plată 12.02.2026, ceea ce este ulterior termenului pentru rata 2 de pe site, lucru care creează puțină confuzie.

Mă puteți ajuta, vă rog, cu o confirmare a termenelor corecte de plată?

De asemenea, aș mai dori să știu dacă pentru această excursie este posibilă plata cu cardul.

Vă mulțumesc anticipat pentru clarificări!

admin:
Daniel, pentru plati adreseaza-te direct agentiei. Eu nu am acces la modulul de incasari. office@bonvoyagesibiu.ro

Ca principiu: platile se fac conform CONTRACT, desfasuratorul de acolo este cel corect. Unii participanti au platile esalonate personalizat, functie de momentul inscrierii. Soft-ul site-ul transmite mesaje de plata in mod automat, dupa setarea generala. Acolo nu exista posibilitatea de a se face modificari, in sensul de personalizare. In agentie se tine o evidenta separata pentru esalonarile personalizate.

Bon Voyage:
1 loc disponibil intr-o camera dbl la BARBATI.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă