Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Bulgaria - litoral 2010

<< < (15/17) > >>

luciamanta:

--- Citat din: Ayouni din Miercuri, 18 August 2010, 14:27 ---
--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 18 August 2010, 12:25 ---Urez un prietenesc bun venit in tara, celor care s-au intors din Bulgaria!

--- Terminare citat ---

sar'mana lucilu, bine te-am regasit! sper ca ti-a fost dor de noi! chiar m-am gandit la un moment dat la tine si la adria si la el si la ea, si din nou la el si din nou la ea... hai ca mint frumos :D, scuze, nu a fost timp.  am incercat pe cat posibil sa ma desprind total de tot si de toate.  si mi-a reusit!

--- Terminare citat ---
mi-a fost dor de tine si iti marturisesc sincer ca m-am gandit la tine. Slava Domnului ca a fost o vacanta reusita!

luciamanta:
Ayouni, sper ca te-ai bronzat f.frumos, ca ti-ai facut prieteni noi, ca te-ai relaxat, ca ai facut poze multe, ca totul a f ost o.k. Pupici, draga mea

Ayouni:
ghost reloaded: de data aceasta rolul principal il are un profesor universitar care pe timpul verii se ocupa cu aceasta activitate; in cadrul unui atelier de olarit, inconjurat de gradini foarte frumoase, terasate.

Ayouni:
pensando en ti, in gradinile palatului reginei maria  ;)

Ayouni:
le jour se leve sur ma peine... rasarit de soare la nisipurile de aur:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă