Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Bulgaria - litoral 2010
Ayouni:
@pe jumate, admin... pai vedeti, asta se intampla daca nu o intrebati pe maria-maria! ;)
bi_anca:
A fost o vacanta frumoasa. Sunt fericita ca mai exista oameni atat de minunati. Deja imi este dor de voi si de abia astept sa ne revedem.
Eu simt mirosul marii.............cred ca intr-o viata anterioara am trait pe malul ei, pentru ca exista ceva in strafundul sufletului meu care ma leaga vesnic de ea si care ma face sa ma intorc pe malul ei
Ayouni:
--- Citat din: bi_anca din Miercuri, 18 August 2010, 11:17 ---A fost o vacanta frumoasa. Sunt fericita ca mai exista oameni atat de minunati. Deja imi este dor de voi si de abia astept sa ne revedem.
Eu simt mirosul marii.............cred ca intr-o viata anterioara am trait pe malul ei, pentru ca exista ceva in strafundul sufletului meu care ma leaga vesnic de ea si care ma face sa ma intorc pe malul ei
--- Terminare citat ---
ma petite ancusse, esti tu oare colega mea de cuba libre?! colega mea de pietre de mare bulgareasca? ca nu-ti recunosc zambetul din acest ID :) a propos, si eu am adunat un sac cu pietre, de-abia am urcat valiza...
si mie mi-e dor deja , intotdeauna mi-e dor de oamenii minunati!
bi_anca:
eu sunt....
luciamanta:
Urez un prietenesc bun venit in tara, celor care s-au intors din Bulgaria!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă