Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vietnam-Cambodgia, de ANUL NOU asiatic. 11 - 23 februarie 2026
rd_corina10:
Buna ziua, conform recomandarilor, in Cambodgia trebuie sa platim cu dolari. Are importanta in ce an sunt emise bancnotele?
admin:
In Asia de preferat este sa aveti bancnote mai noi de 2013.
delia:
Buna ziua la toata lumea. Si-a luat cineva viza de Cambogia?
admin:
Pentru a aplica pentru viza de Cambodgia:
- hotelurile la care stati:
12/14 februarie SIEM REAP SOMADEVI ANGKOR RESORT & SPA 4*
Address: Sivatha Blvd, Mondol II Village, Sangkat Svay Dangkum, Siem Reap Town – Tel:
+855 81 967 666
14/15 februarie PHNOM PENH - BAITONG 4*
Address: No 1, street 92 Sangkat Wat Phnom, Phnom Penh - Tel: +855 2343 0333.
- intrarea in Cambodgia 12 februarie 2026 prin Siem Reap
- iesirea din Cambodgia 15 februarie - granita fluviala, pe malurile Mekong-ului: Kaam Samnor (Cambodgia) – Vĩnh Xương (Vietnam)
Zilele urmatoare am sa va transmit pe Email biletele de avion si voucher-ul de cazare.
Referitor la masa TET. Am fost cazati acum 2 saptamani in hotelul TTC din Can Tho, care a devenit intre timp, dupa renovare de 5*. Am discutat in legatura cu masa de Anul Nou Asiatic, avem rezervare, mi-au confirmat inca o data, dar pt redactarea ofertei asteapta decizia comitetului local, in ceea ce priveste locul de lansare a artificiilor. De 8 ani de cand merg acolo lansarea s-a facut mereu de pe partea cealalta a Song River, exact in fata hotelului. Acum vad ca inca se discuta... Oricum evenimentul o sa se desfasoare.
deco:
--- Citat din: delia din Vineri, 23 Ianuarie 2026, 09:50 ---Buna ziua la toata lumea. Si-a luat cineva viza de Cambogia?
--- Terminare citat ---
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă