Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Thailanda. Vacanta exotica pe insula Koh Samui. 10 - 21 ianuarie 2026
admin:
Aseara am primit biletele de avion, le-am prelucrat si astazi dis de dimineata (18:12 ora 07:00) vi le-am transmis impreuna cu voucherul de cazare. Daca nu ati primit mesajul meu scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.
Astept confirmarile de primire.
admin:
Confirm primirea (pana acum) a raspunsurilor referitoare la excursiile optionale de la:
Iasmina S
Lucian T
Crina G
Dan M
George S
Andra P
Ciprian P
Alina N
Cornelia M
Oana O
Carmen T
Nu au raspuns si nici nu au confirmat primirea Email-ului referitor la optionale:
Ioana Cornelia P
Alexandru N
Ioana P
Ana Maria L
Vasile T
Liliana A - am primit optiunea, nu insa si datele personala, deci nu pot face rezervarea
Corina T
admin:
Revin, am primit raspunsuri de la toata lumea. Mai este doar Liliana A sa-mi trasmita datele solicitate. Maine dimineata fac o simulare online cu repartizarea pe ambarcatiuni si microbuze si o sa pot calcula tariful/persoana. O sa devansam cu o zi transmiterea facturilor pt optionale, maine o sa le primiti.
S-a atins la fiecare optionala pragul de 15 participanti.
admin:
Imi planificasem sa fac rezervarile inca de ieri pentru optiunile grupului. Din pacate 2 persoane nu au respectat termenul de a achita pana maxim in data de 22 decembrie, chiar si astazi s-a verificat si banii nu intrasera inca in cont. Maine este Craciunul avem un program in familie, asa ca nu o sa avem activitati de birou, dar in 26 decembrie o sa fac rezervarile DOAR pentru cei care au achitat si de la care s-a incasat urmand ca cei care nu au platit la timp sa-si faca singuri program de vacanta. Chiar daca platesc ulterior, cu parere de rau, dar nu ii mai pot adauga la grup pentru ca este o procedura de rezervare online care nu face posibila o astfel de operatiune ulterioara. Daca plata va fi efectuata ulterior, o sa le fie restuiti banii din agentie, avand in vedere ca nu au fost achitati in termenul comunicat si ca nu mai putem sa le facem rezervari impreuna cu grupul.
Facturile au fost vizualizate de toti, programul de facturare indica acest lucru, deci nu exista scuze ca nu s-a primit documentul. Iar Email-ul meu si mentiunea de pe forum a fost foarte clar si limitativ: PLATA/INCASAREA pana maxim in 22 decembrie.
Trebuie sa intelegeti ca ma ofer sa ajut dar exista niste termene, niste limite in care se poate astepta ceva. Nu pot sa risc lipsa de disponibilitate de locuri pentru cei care s-au tinut de program si au achitat la timp.
Pentru a nu exista nici un fel de emotie din partea celor care au achitat, CONFIRM ca s-a incasat de la TOATA LUMEA cu exceptia:
Liliana A
Ioana Cornelia P
Revin, intre timp am primit copie OP de la Ioana Cornelia P. A ramas deci o singura persoana care nu a achitat si care intr-o verificare suplimentara am vazut ca nu a transmis nici numarul de pasaport.
admin:
Va informez, pe cei care ati optat pentru excursii optionale, ca astazi am facut rezervarile si le-am achitat. Sunt CONFIRMATE de agentia partnera. Programul acestora va fi urmatorul:
13 ianuarie. 09:00 Tur PRIVAT FULL DAY al insulei cu pranz inclus - Private Island Tour Around Koh Samui Full Day Sightseeing Excursion.
15 ianuarie. 08:30 Koh Samui Tours - Croaziera PRIVATA Insulele Secrete - Secret islands boat trip. Pranz inclus.
17 ianuarie. 08:30 Croaziera PRIVATA in Angthong Marine Park. Full-Day. Pranz inclus.
19 ianuarie. 14:00 O jumatate de zi de activitati la adapostul de elefanti - REGULAR - Half Day Activity Koh Samui Elephant Home Animal Shelter
Navigare
Du-te la versiunea completă