Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Armenia - Georgia. Pe urmele vechilor regate caucaziene 17 - 25 octombrie 2025

<< < (2/2)

admin:
Am vazut ieri pe Facebook postarea Lidiei. Mi-a placut mult asa ca am luat totul cu copy/paste si va arat aici ceea ce a scris dupa excursia Armenia - Georgia.

"Am petrecut o săptămână plină de descoperiri în două țări fascinante, unde istoria, credința și frumusețea naturii se împletesc într-un mod unic.
Am vizitat Echmiadzin, considerată prima biserică creștină din lume si  Khor Virap, locul de unde se vede impunătorul Munte Ararat.
La grota Areni, am pătruns în ceea ce se crede a fi cea mai veche cramă din lume, iar natura ne-a uimit cu spectaculoasele coloane de bazalt Simphony of Stone și cu canionul ce adăpostește mănăstirea Noravank.
Pe lângă locurile impresionante, am aflat povești despre istoria și reziliența oamenilor din această regiune, am învățat să coacem lavash – pâinea tradițională, am degustat vinuri locale și ne-am bucurat de aromele bogate din bucătăriile armene și georgiene.
Iar Yerevan și Tbilisi ne-au cucerit prin atmosfera lor boemă, vibrantă și plină de viață – un amestec minunat între tradiție și modernitate.
O călătorie care mi-a rămas în suflet și pe care o recomand oricui își dorește să descopere locuri autentice și oameni calzi. ❤️"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă