Excursii si evenimente > Excursii si evenimente 2026
Norvegia de Nord. Tromso, Senja si Lofoten 25 iulie - 1 august 2026
admin:
Am revenit asta-noapte din Scotia, iar urmatoarele zile am sa fiu dedicat in cea mai mare parte a timpului acestei excursii. Pe rand cateva lucruri:
1. Am intrat acum in aplicatia Lufthansa sa-mi aleg locul, este posibil. Online check in-ul se va deschide cu 30 de ore inainte de primul zbor, deci 24 iulie ora 00:15 si se face aici: https://www.lufthansa.com/ge/en/online-check-in sai de preferat in aplicatia de pe mobil. Va recomand sa-l faceti pt ca este doar bilet colectiv, nu de grup, deci nu aveti protectia pe care o asigura cel de grup, este posibil sa fiti afectati de un posibil overbooking.
2. Intalnirea pe aeroport: ora 03:30 25 iulie, Plecari Internationale, terminalul vechi in coltul diametral opus intrarii, in partea dreapta. Daca intarziati nu o sa mai gasiti pe nimeni la locul de intalnire si va fi nevoie sa urmati toate etapele pana la imbarcare, singuri.
3. Ati primit din timp recomandarile si informatiile necesare, cu siguranta ca le-ati parcurs si v-ati pregatit in consecinta. Va reamintesc pe cele mai importante:
- document de calatorie: carte de indentitate sau pasaport. In general recomand pasaport.
- bagaj: un SINGUR troler de dimensiuni maxime 65x35x30 cm. Trebuie inteles ca spatiul de bagaje la un microbuz de 9 locuri este foarte limitat. Langa, un mic rucsac, in care sa aveti zilnic pelerina, apa si un snack.
4. Astazi o sa deschid grupul de whatsapp adaugand pe cei care mi-au confirmat ca doresc sa faca parte si accepta sa le folosesc numele si numarul de telefon pentru aceasta.
5. Imediat dupa deschidere o sa facem repartizarea pe camere, trebuie ca in aceasta dupa amiaza sa le transmit locatiilor in care vom fi cazati.
6. Este foarte greu predictibila o prognoza meteo pt acea zona, ceea ce arata acum cei de le meteoblue este o alternata de zile inorate, altele cu soare, altele cu ploaie. Temperaturi 12 - 17 grade. Important este sa fiti pregatiti pentru orice tip de vreme, din acest registru.
Ne revedem pe grupul de whatsapp care este deja deschis conversatiilor.
Navigare
Du-te la versiunea completă