Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Irlanda. 22 iunie - 2 iulie 2026
admin:
Am sa va transmit astazi un Email, la care am rugamintea sa raspundeti pe loc, pentru a putea transmite hotelului din Sligo numarul de portii pentru cina. Trebuie s-o fac cel tarziu maine. Chiar daca nu doriti, scrieti-mi va rog "NU DORESC", sa ma asigur ca ati citit Email-ul.
De ce a fost nevoie sa solicit o rezervare pt cina pentru 23 iunie. Tot programul nostru din acea zi a fost defazat fata de varianta intiala pentru a putea vizita Newgrange. Va reamintesc ca doar pentru ora amiezii am gasit disponibilitate pentru grupul nostru. Asa ca o sa ajungem tarziu la Sligo, dupa ora ultimei comenzi (21:00). Oamenii de acolo au fost insa foarte intelegatori si au spus ca ne asteapta cu mancare, cu conditia sa o comandam in avans. Am primit meniul, il afisez mai jos, dupa cateva explicatii si precizari.
Acum stiu ca sunt multi cu tabieturi culinare, "nu mananc dupa ora..." "e prea tarziu pentru o cina", dar trebuie inteles ca suntem intr-un tur activ, in care nu avem intotdeauna cum sa si vizitam tot ceea ce ne propunem pe traseu si sa si alegem ora de cina. Cine nu doreste sa serveasca aceasta cina, nu este nici o problema, eu comand doar pentru cei care imi confirma astazi, 12 mai. Trebuie insa sa va atrag atentia ca la acea ora, nu mai gasiti NIMIC deschis pt cumparaturi sau o cina alternativa.
In acea zi, in jur de ora 12:30 ajungem la Visitor Centre Brú na Bóinne (Newgrange). Aici, in interiorul Visitor Centre există un cafe bar (Brambles Café) unde inainte de a incepe programul de vizitare putem lua ceva de mâncat și băut (ceai, cafea, gustări și prânzuri ușoare). Nu este un restaurant, ci ceva pentru a manca usor.
La ora 13:45 trebuie sa fim pregatiti de tur, la 14:00 incepe si se finalizeaza la ora 17:00
De la Newgrange plecam direct spre Sligo. Facem cca 3 ore si jumatate cu masina, plus o pauza de toaleta, inseamna ca doar la 21:00 ajungem in Sligo. Facem check in si pentru cei care mi-au confirmat coboram la restaurant, pentru a servi cina.
Ceva care nu pot schimba: nu-mi cereti ca doriti doar supa sau doar meniul de baza. NU EXISTA ACEASTA POSIBILITATE. Ei servesc doar meniu complet. Mai trebuie sa fac o precizare: o data ce ati confirmat ca doriti aceasta cina, NU MAI EXISTA POSIBILITATEA DE ANULARE. Bon Voyage va achita in avans numarul de portii si ulterior nu mai pot da "cancel".
Daca pana la ora 10:00 nu ati primit Email-ul meu, scrieti-mi si va retransmit.
Meniu:
Aperitiv: supă a zilei, preparată proaspăt, servită cu chifle proaspăt coapte
Fel de baza: Roastbeef din mușchi de vită Sherlocks, preparat la cuptor, servit cu sos de friptură, Yorkshire pudding, piure de cartofi și legume
Desert: o selectie a zilei
Ceai.
Tarif: 35,50 € de persoană
Noi platim de aici, imi dati banii acolo, in prima zi.
admin:
Am primit de la Lufthansa o modificare de orar, care nu influenteaza plecarea ci intr-o mica masura intoarcerea. Vom pleca mai devreme cu cca 2 ore.
Acesta este noul program:
22 iunie LH 1655 06:15 Bucharest Henri Coanda (OTP) - Munich MUC 07:25
22 iunie LH 2516 08:25 Munich MUC - Dublin International (DUB) 09:55
02 iulie LH 983 06:00 Dublin International (DUB) - Frankfurt FRA 09:05
02 iulie - LH 1420 13:00 Bucharest Henri Coanda (OTP) 16:20
Pentru a nu aparea confuzii, am facut deja modificarile pe site si forum.
Navigare
Du-te la versiunea completă