Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In cautarea legendelor din Muntii Buzau - Siriu. 4- 6 iulie 2025
M.D:
Bogdan ,ai fost super in postura de ghid!Multumim pentru aceasta excursie cu adevarat reusita !Drumetia a fost exact ce trebuia-aer curat,peisaje superbe si o energie molipsitoare.Iar party-ul …ce sa mai zicem?Atmosfera a fost top!Muzica buna,distractie cat cuprinde si oameni faini-totul a fost perfect.
Se vede ca pui suflet in ceea ce faci.Ne am simtit super bine,in siguranta si mereu inconjurati de voie buna.Ai stiut sa aduci oamenii impreuna si sa creezi o experienta memorabilia.
Abia asteptam urmatoarea aventura cu tine (Revelionul)!E clar:excursiile cu Bogdan nu se rateaza!
Mirela
andiandi:
Excelența are un nume: Bogdan Georgescu, Singles Camp! Foarte bun organizator, comunicator de excepție, remarcabil cunoscator al obiectivelor turistice din zona!
simionlaur@yahoo.com:
Multumim Bogdan pentru tot ce-ai facut pentru noi, ai reusit sa strangi grupul in jurul tau, ai venit cu prietenie si deschidere catre fiecare, ne-ai organizat bine si ai creat o atmosfera placuta, ai ales cu grija si ai oferit informatii despre fiecare loc pe care l-am vizitat, calatoria cu autocarul, drumetia pe munte, petrecerile au fost pline de distractie si voie buna datorita tie. Pentru mine personal a fost o placere sa te revad in postura de ghid. Abia astept urmatoarea drumetie cu tine.
maria cristel:
Cand am ales Singles C. nu am banuit ce oameni frumosi voi intalni. Frumosi si pe exterior si pe interior. Am doar doua excursii la activ, una avand-o ca ghid pe Iasmina, cealalta pe Bogdan. O reala placere, profesionisti, ingaduitori, veseli, intr-un cuvant minunati. Va imbratisez pe toti din grup, pentru ca meritati. Sunteti faini.
Navigare
Du-te la versiunea completă