Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tara Motilor in vacanta de Rusalii. Apuseni 7 - 10 iunie 2025
krondia:
--- Citat din: admin din Luni, 02 Iunie 2025, 08:12 ---Nu promitem 100% dar asa ne-am facut planul, sa ajungem amandoi, eu si Samiza, de Rusalii, in Apuseni. Asa ca este foarte posibil sa ne intalnim cu voi, cei care veti fi acolo.
Drum bun pana in Tara Motilor!
--- Terminare citat ---
O veste minunata, Gigi! *|*
Sunt 3 ani si un pic de când ne-am vazut ultima oara, tot la familia Danciu, timp în care eu am mai ajuns an de an.
Toata România e frumoasă dar in Apuseni e o tihnă si o simplitate a lucrurilor cum rar mai găsești, nu degeaba este una din excursiile noastre de suflet.
Pe curând!
krondia:
Reiau lista cu cei care au optat pentru transportul organizat.
In cazul in care doriti sa veniti cu autocarul si nu va regasiti pe lista, contactati agentia.
Grupul de Wapp valabil pe perioada excursiei il voi deschide cu 2 zile inainte de plecare.
Daca nu ne cunoastem, nu ati mai fost cu mine recent, va rog sa imi trimiteti un mesaj pe wapp la numarul 0720 048 744 cu acordul de a va inscrie in acest grup.
Datele de contact ale soferului si restul informatiilor referitoare la prima zi se vor afisa aici pe forum cu cel tarziu 2 zile inainte de plecare.
1. George M
2. Andrei A
3. Eugenia C
4. Raluca P
5. Cristina Ileana P
6. Lenuta B – urcare Sibiu
7. Emilia B
8. Livia M
9. Gabriela V
10. Gabriela I
11. Camelia S
12. Carmen C
13. Ionica P
14. Raluca Oana P
15. Brindusa B
16. Rodica P - urcare Sibiu
17. Ioana B
18. Violeta E
krondia:
Revin si cu alte informatii utile referitoare la excursie
Locul si ora de intalnire
Sâmbătă 07 iunie ora 06:45 am, benzinaria MOL Păcii Bulevardul Iuliu Maniu 194, langa statia de metrou Păcii, Bucuresti
La ora 07:00 am se pleacă.
Urmeaza sa revenim cu datele de contact ale soferului si numarul autocarului.
După ce vorbesc cu soferul, va anunt ora la care estimam sa ajungem la pensiune.
Conexiuni la autocar: Pitesti & Sibiu
In caz ca mai este cineva care va urca din alt punct, va rog sa ma anuntati.
Mesele
Avem inclus micul dejun.
Mese de prânz
In duminica Rusaliilor, când urcăm la Călineasa, luăm masa de pranz tip picnic – vorbim la pensiune sa ne pună cu noi câte ceva de-ale gurii
Luni, doamna care se ocupă de muzeul etnografic de la Patrahaitesti ne va pregăti plăcinte moțești cu branză/dulceață, costa 15 lei bucata.
Cina costa 60 lei/persoana si include fel principal si desert, apa, merisorata/tuica
Banii pentru cine am sa ii strang in prima zi.
Va rog sa ma anuntati până cel tarziu joi dacă doriti meniu vegetarian (fara carne)/aveti restrictii alimentare
Bani
Să aveti bani marunti la voi.
Mergem intr-o zona izolata, nu veti putea achita cu cardul si nici bancomate nu sunt aproape de pensiune.
In Gârda de Sus exista doar un mic supermarket in cadrul pensiunii si, vizavi, un magazin La Doi Pași
Bilete de intrare la obiective
- 25 lei Ghețarul de la Scărișoara
- 20 lei Peștera lui Ionele
- muzeu Gârda
Deci aveti nevoie de circa 250 lei pentru cine si biletele la obiective, plus pentru cheltuieli personale.
De la muzeul din Pătrăhăitesti se pot cumpăra siropuri, dulceturi, afinata, produse de casă dar si diverse obiecte confectionate din lemn si ii.
O ie costa, in functie de model, 200 – 300 lei. Sunt cusute de mână, cu modele specifice zonei.
La muzeu se poate achita doar cash
Vremea și echipament
Vremea se anunta calduroasa, cu temperaturi in jur de 25 grade sambata si duminica si 18-19 grade luni si marti.
In fiecare zi veti avea nevoie de echipament de drumetie: ghete de drumetie, pantalon elastic, tricou tehnic, sapca, ochelari de soare, protectie solara dar nu uitati pelerina si geaca de ploaie si un rucsac mic.
Betele de trekking prind bine doar pe traseul spre Groapa Ruginoasa.
Camere
In cazul in care stiti deja cu cine veti sta in camera, in special daca veniti direct la pensiune, trimiteti-mi un mesaj.
Spor la pregatiri! *|*
krondia:
Actualizare lista transport:
1. George M
2. Andrei A
3. Eugenia C
4. Raluca P
5. Cristina Ileana P
6. Lenuta B – urcare Sibiu
7. Emilia B
8. Livia M
9. Gabriela V