Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perseidele in Bucovina. 12 - 15 august 2025

<< < (3/4) > >>

RalucaN.:
Buna ziua! Sunt interesata de un loc la această vacanță. Daca cineva renunță, mă poate contacta la 0724 361 369.
Mulțumesc frumos!

nistor laurentiu:
Buna ziua. Din motive personale de sanatate si cu parere de rau, va anunt ca nu mai pot participa la aceasta actiune.
Daca exista cineva care doreste, rog contactati agentia pentru preluarea locului. Actiunea este platita integral.
Va multumesc anticipat.

lidia.Iasi:
Va rog sa-mi confirmati pe email, pana duminica, 10 august, la ce activitati optionale doriti sa participati si ce varianta de meniu (1 sau 2) alegeti

Optionale
- rafting pe Bistrita - intre 150 lei – 185 lei, in functie de nr participantilor (include echipamentul de neopren/vesta salvare) + transfer, cca 20 lei. Puteti vedea foto accesand link-ul  https://www.facebook.com/TurismActivBucovina/
- echitatie - intre 150 – 200 lei, in functie de durata plimbarii

Mese
Micul dejun este inclus in pachet
Cina si pranzul nu sunt incluse, sunt tip grup si  trebuie comandate in avans.

Marti 12.08
Cina o vom lua la stana, cu bunatati preparate acolo. Este inclusa in excursia nocturna de observare a Perseidelor (170 lei)
*pentru pranz luati-va ceva la pachet sau opriti-va pe drum pentru ca la pensiune nu servesc masa    a  la carte.
Miercuri 13.08
Pranz
1.Ciorba de legume/Fasole verde cu mujdei/Negresa de post
2.Ciorba de vacuta/Rulou de pui cu garnitura de orez cu legume /Tort cu mar caramelizat
Cina – 70 lei
1.Tocăniță de ardei copți cu mamaliguta/prăjitură cu mere
2.Cotlet impanat  cu cartofi în smântână și muraturi/prăjitură cu brânză și fructe de pădure
Joi 14.08
Pranz -  la pachet, pe traseu. Puteti comanda sandvisuri la pensiune sau va puteti aduce batoane/fructe uscate de acasa
Cina – 70 lei
1.Cartofi la cuptor cu salata de legume/Brioșe de post
2.Ceafa de porc la cuptor cu cartofi gratinați și muraturi/Tort kinder
Pentru optionale si mese sa aveti bani cash, nu se poate plati card

Cazare
Marti va astept intre 14.00 si 16.30 pentru cazare. Faceti tot posibilul sa ajungeti, pentru ca la 18.00 plecam spre stana, traseul dureaza cca 2 ore.
Va rog sa ma anuntati:
-   daca  ajungeti mai devreme
-   daca vreti sa stati cu cineva din grup in camera
-   
In cazul in care veniti cu masina si mai puteti lua pe cineva pe traseu, postati pe forum. https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,4146.msg154255/topicseen.html#msg154255
Este un anunt pentru 2 locuri din Bucuresti (postat de gmx)

Echipament:
- bocanci, pantalon sport lung, tricou, bluza termica, sapca, polar, haina vant/ploaie, caciula, izopren, sac de dormit sau haina groasa pentru seara la stana (anul trecut a fost foarte frig dupa ora 23.00), rucsac de tura, lanterna, bete treking daca obisnuiti sa mergeti cu ele.

Echipamentul de drumetie este obligatoriu pentru traseul montan iar cel termic pentru seara la Perseide.

Spor la pregatiri si sa ne vedem sanatosi si veseli! :dance:

Mena:
Bună ziua,
Eu vin din București și as fi interesată de un loc, dacă mai este disponibil
0722204144

gmx:

--- Citat din: Mena din Vineri, 08 August 2025, 13:28 ---Bună ziua,
Eu vin din București și as fi interesată de un loc, dacă mai este disponibil
0722204144

--- Terminare citat ---

Buna ziua, Mena!
Eu am plecat deja din Bucuresti, catre Moldova, asa ca nu te mai pot ajuta acum. Poate la întoarcere, daca vrei. Vorbim la pensiune!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă