Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Primavara pe Via Transilvanica, de la Sovata pana la Praid 4 - 6 aprilie 2025

<< < (5/6) > >>

Adriana Iulia:
Buna ziua tuturor ! Daca vine cineva din  Caras-Severin,Timis sau Hunedoara,sunt interesata pentru grupaj la transport . Multumesc !

Monica T:
Buna tuturor!  :)

Eu plec din Bucuresti (si ma intorc duminica) si am locuri in masina. Cine are nevoie de transport ma poate suna la 0722 683 925.

Silvester:

--- Citat din: Dia2024 din Sâmbătă, 08 Februarie 2025, 16:20 ---Buna,
Ma intereseaza si pe mine un loc pentru transport din Cluj daca mai vine cineva. Sau macar din zona limitrofa.
Multumesc frumos!

--- Terminare citat ---
Eu vin din Floresti/Cluj, am loc in masina.
Anca, 0744825334

Ask:
Buna dimineața , a intervenit o situație neprevăzută și nu mai pot participa.Daca cineva dorește să participe mă poate contacta.
Mulțumesc mult ! Anca. Tel 0724293283

lidia.Iasi:
Vineri va astept la Hotel Szeifert de la ora 14.00, cand putem prelua si camerele.Eu voi fi la receptie doar pana la ora 15.00. pentru ca la 15.30 vom pleca intr- o scurta drumetie pe poteca tematica care duce la Turnul Belvedere din Sovata. Daca ajungeti mai tarziu sau daca doriti sa stati cu cineva din grup in camera, va rog sa ma anuntati pe whatsapp 0743122214. 

Micul dejun si cina sunt incluse si sunt tip grup. Daca aveti restrictii alimentare sau tineti post anuntati-ma pe whatsapp pana miercuri pentru a transmite la restaurant.

Pentru drumetia de sambata este foarte important sa aveti echipament adecvat. Tineti cont ca este primavara, putem da de poteci cu noroi sau ne poate prinde o ploaie rece. Imbracamintea in straturi este cea mai potrivita
- Tricou termic
- Polar sau geaca softshell
- Geaca impermeabila/pelerina ploaie
-  Pantalon de drumetie
- Bocanci impermeabili si parazapezi ca sa va protejeze de noroi si de ploaia care se poate scurge de pe pelerina
- Rucsac de tura impermeabil sau cu husa in care sa aveti o punga cu haine de schimb (bluza termica, pantaloni, sosete), apa, o gustare - baton proteic, ciocolata

Traseul nu este greu sau cu diferente mari de nivel, dar daca sunteti obisnuiti sa mergeti cu bete de trekking, puteti sa le luati.

Hotelul are 2 zone de SPA, sunt micute, incap 10 - 15 persoane odata, asa ca va trebui sa ne programam pe grupuri si pe intervale orare. Nu uitati sa va luati costumul de baie si slapii daca vreti sa va relaxati la sauna, ciubar sau jacuzzi

Cu transportul sper ca ati reusit sa va grupati. Daca nu, scrieti-mi si incerc sa va pun in legatura. Zonele din care veniti sunt:- Bucuresti si Ilfov - 9- Iasi - 9        Cluj - 2- Sibiu - 1- Caras-Severin - 1- Constanta - 1- Vrancea - 1- Neamt - 2- Dimbovita - 1- Prahova - 1- Ialomita - 1

Sa ne vedem sanatosi si veseli :thumbup:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă