Autor Subiect: Viena - Budapesta. 2010  (Citit de 43814 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

luciamanta

• Vizitator
Re: Viena - Budapesta. 2010
« Răspuns #105 : Luni, 05 Iulie 2010, 13:52 »
pai cea mai tare chestie este ca la Prater m-am dat intr-o minunatie fara sa stiu ce ma asteapta si ca am crezut ca mor! eram verde si cand am coborat de abia ma tineam pe picioare.
[/quote]
Nicko, sunt sigura ca excursia a fost frumoasa si experientele traite de tine sunt de neuitat!

nicko

• Vizitator
« Răspuns #106 : Luni, 05 Iulie 2010, 14:03 »
pai cea mai tare chestie este ca la Prater m-am dat intr-o minunatie fara sa stiu ce ma asteapta si ca am crezut ca mor! eram verde si cand am coborat de abia ma tineam pe picioare.
Nicko, sunt sigura ca excursia a fost frumoasa si experientele traite de tine sunt de neuitat!
[/quote]
a fost superb! si de neuitat :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #107 : Luni, 05 Iulie 2010, 14:13 »
Pentru mine au fost cateva zile minunate cu oameni incantatori! Una dintre cele mai frumoase si mai pline mini vacante...cu ras, plimbari, croaziera, baie, muzee, parcuri, bere, aventuri...Nimic fixat si impus. Dar plin. Cred ca s-a dormit in medie 4 ore. Primul lucru pe care l-am facut acasa a fost sa descarc pozele. Zambesc privindu-le. O parte din ele sunt fara noi, asa ca am sa incep sa vi le arat.

adria

• Vizitator
« Răspuns #108 : Luni, 05 Iulie 2010, 14:19 »
bine ati revenit, dragilor!
sper ca aveti sacul plin de intamplari si poze
asteptam sa va reveniti un pic si apoi, la treaba: "downloadati", va rugam
"memoriile" noastre sunt avide de informatii
oricum, va pupam pe toti de revedere

Offline EUGENIA110

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 482
« Răspuns #109 : Luni, 05 Iulie 2010, 14:28 »
Superbe poze! Multumim, admin.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #110 : Luni, 05 Iulie 2010, 14:50 »
willkommen, Herr Admin und cie... sper ca inca mai rupeti si pe romaneste!

bine ai/ati revenit! va asteptam cu drag si draga!
 :)
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #111 : Luni, 05 Iulie 2010, 15:03 »
Danke schoen und vielen dank, Frau Maria!
Am mai adaugat poze la mesajul de revenire...acum astept sa primesc si de la ceilalti, pt a face folder general. Am sa mai selectionez si sa postez si de acolo....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #112 : Luni, 05 Iulie 2010, 15:23 »
multumim, admin, pentru incantatoarele poze! Bine ai revenit in tara! Pozele sunt pe gustul meu. Sunt convinsa ca mini-vacanta a fost reusita. Felicitari pentru organizarea excursiei, pentru efort si pentru tot! Le urez si celorlati fericiti excursionisti un "Bun venit si toate cele bune!"

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #113 : Luni, 05 Iulie 2010, 15:43 »
foarte frumoase pozele, admin! marIA marIA simte invidIA! dar din aceea sanatoasa si motivatoare, constructiva!
in ritmul acesta, draga admin, daca tot vei continua cu astfel de actiuni minunate, cred ca va trebui sa ma hotarasc si sa accept propunerea emirului al-tabouleh de a-i deveni a patra sotie... da da da
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

pe_jumate

• Vizitator
« Răspuns #114 : Luni, 05 Iulie 2010, 18:48 »
buna ziua tuturor! ;)
draga @saturn, ai avut guritza aurita cand ne-ai urat sa avem vreme excelenta, drumuri bune si veselie.. pentru ca am avut din plin din toate acestea.. :-*

a fost o vacanta cu densitate maxima de evenimente pe unitatea de timp, cu multe lucruri noi si frumoase de vazut, cu locuri incantatoare, cu situatii hazlii la tot pasul, iar atunci cand si ai cu cine sa te bucuri de toate acestea, totul e absolut fantastic :D

autostrazi, strazi si stradute, muzee ilustrand in mod destept ce e de vazut, parcuri super-ingrijite, insule princiare, poduri gratzioase peste dunare, elegante sau austere, gradini japoneze, gradina zoologica, lacusoare cu ratzuste, o croaziera pe dunare - exceptionala ca alcatuire si prezentare .. apoi, praterul cu ale lui ametzitoare (la propriu) atractii, personal hotelier facut din fel de fel de emigranti (asiatici, secui de ai nostri in cautarea fericirii, si orice altceva decat localnici).. turnul televiziunii cu inelul lui rotitor, panorama vienei, magazine de firma cu super discounturi, bere excelenta si vin de asemenea, si ca picanterie locala -miros de kebab ne-valsant in inima vienei  :D

.. un mozaic incantator de impresii, senzatii pline de culoare si momente unice.. mai vreau, draga @admin!

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #115 : Luni, 05 Iulie 2010, 19:37 »
Bine v-am regasit!

O excursie minunata cu o atmosfera incredibila.
Felicitari Gigi si Samiza pentru organizare!
Ma simt extraordinar.
O fotografie a Dunarii - cea care a facut legatura intre cele 2 orase principale ale periplului nostru- Budapesta si Viena.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #116 : Luni, 05 Iulie 2010, 19:53 »
@pe_jumate, @awana bine ati venit dragelor, ma bucur ca v-ati simtit bine. Razbate incintarea voastra prin pixelii de la monitor si se scurge pe tastatura  :D

Carmen, io cind zic ceva din suflet, Universul ma aude. Asta ca sa ma laud singur  ;D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #117 : Luni, 05 Iulie 2010, 21:30 »
@pe_jumate, @awana bine ati venit dragelor, ma bucur ca v-ati simtit bine. Razbate incintarea voastra prin pixelii de la monitor si se scurge pe tastatura  :D

Carmen, io cind zic ceva din suflet, Universul ma aude. Asta ca sa ma laud singur  ;D
Saturnis, Universul te aude in mod cert, esti pe placul lui, te asigur!

adria

• Vizitator
« Răspuns #118 : Luni, 05 Iulie 2010, 21:34 »
mai, saturnis, nu trisezi cumva?
ai facut cumva vreo intelegere cu legea atractiei universale, ca prea iti ies toate cum le prorocesti?

Offline zinutz

• Full Member
  • Mesaje postate: 135
« Răspuns #119 : Luni, 05 Iulie 2010, 22:49 »
Bine v-am regasit! In sfarsit, am reusit sa ajung si eu acasa!
 A fost minunat!
 Ce noroc pe mine sa va intalnesc ... pe voi pe toti... plimbareti sau nu  :-* :-*
Cu drag