Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena - Budapesta. 2010
Ayouni:
francesca777:
Cu mare drag va urez tuturor celor care va aventurati catre Viena....drum bun si distractie placuta....papati un strudel si pt mine..:)...
Saturnianul:
Dragilor plecăreţi la Viena, să aveţi un drum bun, vreme excelentă şi să vă distraţi maxim. Dacă vă daţi în roata mare, să mă ia şi pe mine două fete între ele, că singur mi-e frică :D ;D
Şi o dedicaţie pentru călători: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,124.msg22304.html#msg22304
pe_jumate:
@saturn: multumim mult pentru gandul bun si visele asociate.. intrebare: daca te luam in roata aia mare intre mine si mirciulinu' e destul de bine? nici eu si nici el nu suntem prea domnisoare, dar e totusi una din variantele ofertei.. ;D
Saturnianul:
--- Citat din: pe_jumate din Marți, 29 Iunie 2010, 13:54 ---intrebare: daca te luam in roata aia mare intre mine si mirciulinu' e destul de bine? nici eu si nici el nu suntem prea domnisoare, dar e totusi una din variantele ofertei.. ;D
--- Terminare citat ---
Jumatatico, nu-i musai sa fie sa fie domnisoare dar trebe sa fie de jen feminin ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă