Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viena - Budapesta. 2010

<< < (15/31) > >>

Ayouni:
special delivery pentru calatorii prin imperiu!
buna dimineata,
sunt cafeaua ta virtuala
cu aroma seducatoare
un gust de neuitat
sifoarte fierbinte
sper ca ai dormit bine si ai visat ceva frumos

pe_jumate:
@ayouni: multumim pentru cafeaua vorbitoare de germana  :-*
am incercat sa ma uit pe cursul tau de germana si evident, cu mintea romanului de pe urma, regret mult ca desi am inceput teutona de vreo 6 sau 7 ori in facultate, avand tot sprijinul celor din jurul meu si inclusiv o vorbitoare nativa de germana langa mine, n-am fost totusi in stare sa trec de declinarile substantivelor.. asa ca asta e, o sa dau si eu din maini, clipind din ochi si incercand sa si zambesc ..

in orice caz, am o singura idee azi si scriind-o aici nu fac decat sa repet ce spune mirciulinu' de doua zile incoace:

"a b i a   a s t e p t   s a   s e   f a c a   m i e r c u r i"

;)

admin:
Am sa-l rog pe Guntz sa va invete strictul necesar. El este si unul dintre putinii mei colegi si prieteni care stapaneste si romana perfect,asa ca-i va fi destul de usor...

pe_jumate:
hahahaaaaaaaaaaaaa.. buna idee.. il sechestram pe bietul guntz sa ne zica vineri seara bruscamente toate substantivele compuse legate de interesul nostru local acolo, la prater :-*
glumesc, evident!
n-o sa avem noi vreme de invatat germana, hehe..  sa ne gandim mai bine la forma fizica impecabila pe care ar trebui s-o avem acolo si mai ales pe drumul de intoarcere, dupa vizitele, croazierele, plimbarile, carnatzii si prater-ul care ne asteapta ..
.. ma gandeam si eu ca omul necajit pe care unde-l pui acolo doarme: ce ar fi sa dormim noaptea de duminica undeva pe drum?? noi planuim sa mergem continuu de duminica la 12.00 pana acasa? :-* facem fatza?

admin:
M-am gandit si eu la voi. Eu conduc fara sa cobor din masina, decat strict pt nevoi, pana la 1500 km, deci la cat am eu de facut 250 + 550 = 800 km, este o joaca. Voi aveti 800 + 300 = 1100. Putem gandi si un popas, dar cred ca daca v-ati schimba cu Zinutz sau cu Iulian, ar fi o solutie. Discutam acolo. Colegul lui Samiza ramane la agentie si oricand putem lua o decizie de a ramane. Dar nu cred ca este cazul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă