Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viena - Budapesta. 2010

<< < (2/31) > >>

almi_gabi:
Admin*  plata excursie se face in euro sau  in lei ?
Mai este valabil contul de la banca Transilvania - Sibiu - SC Bon Voyage - la care am platit pentru prima intalnire Singes Camp?

:D

Remy:
    Awana contul de la Banca Transilvania este in lei , iar plata trebuie facuta in euro . Admin va reveni cu detalii privind contul in care se pot face platile . In legatura cu lista pe care ai inceput sa o faci o sa mai adaug eu inca 7-8 persoane de la care astept o confirmare si care nu sunt utilizatori ai forumului ( sau intra mult prea putin ) .

Ayouni:
ooo ce frumos! fericitilor! schoenbrunn, prater... stia robert stolz ce stia cand spunea " im prater bluehn' wieder die baueme" ! voi o sa gasiti copacii si infrunziti si infloriti!
felicitari admin! :-*

pe_jumate:
multumesc frumos, @silviu!
maine ma ocup de pasaportul lui mircea, in pipera, cum spui, ca e mai aproape de mine..
vrei un pupic? yo-te! :-*

pe_jumate:
gata, vom avea pasaport electronic si eu si mircea, cu suficient timp inainte de 1 iulie.. doamne ajuta!
ce mai e de facut? sa ne gandim la bagaje..

draga admin, daca e mai convenabil din vreun punct de vedere, eventual pentru confortul si spatiul personal al turistilor nostri marite un pic, pot veni cu masina, pe langa microbuz.. ce zici? :-*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă