Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena - Budapesta. 2010
nicko:
--- Citat din: zinutz din Joi, 24 Iunie 2010, 18:00 ---@nicko : Ma bucur, o sa ne cunoastem curand!
--- Terminare citat ---
si eu ma bucur si de abia astept!
nicko:
--- Citat din: Ayouni din Marți, 22 Iunie 2010, 22:49 ---Timişoreanul Ioan Holender se va retrage din funcţia de director al Operei de Stat din Viena după ce a condus prestigioasa instituţie timp de 18 ani. Din toamnă el va deveni se pare consilier al Metropolitan Opera din New York.
Si fiindca veni vorba de opera, dupa multe plimbari si mancaruri alese, ar prinde bine odihna activa, sambata 3 iulie la Wiener Blut (Sange Vienez) de Johann Strauss, la Opera de Stat din Viena.
--- Terminare citat ---
Te ocupi tu de asta, Ayouni?
almi_gabi:
Ma bucur ca ne strangem din ce in ce mai multi!
Asa prima iesire Singles Camp -Romania peste hotare va fi una vesela.
Pregatiti aparatele de fotografiat, camerele de filmat ! ;D
Ayouni:
--- Citat din: nicko din Joi, 24 Iunie 2010, 20:51 ---
--- Citat din: Ayouni din Marți, 22 Iunie 2010, 22:49 ---Timişoreanul Ioan Holender se va retrage din funcţia de director al Operei de Stat din Viena după ce a condus prestigioasa instituţie timp de 18 ani. Din toamnă el va deveni se pare consilier al Metropolitan Opera din New York.
Si fiindca veni vorba de opera, dupa multe plimbari si mancaruri alese, ar prinde bine odihna activa, sambata 3 iulie la Wiener Blut (Sange Vienez) de Johann Strauss, la Opera de Stat din Viena.
--- Terminare citat ---
Te ocupi tu de asta, Ayouni?
--- Terminare citat ---
nicko, m-as fi ocupat cu cea mai mare placere, bucurie si tragere de inima! in schimb ma ocupa pe mine EOM adica incheierea de luna plus un back-up pentru o colega. i am grounded de data asta. :( eu am venit cu sugestia doar... gasiti toata informatia pe site-ul operei de stat din viena, in caz ca va hotarati; desi ma cam indoiesc ca se mai gasesc bilete, oricum cand m-am uitat eu erau intre 40 si 80 de euro. mai bine plimbati-va si veniti la opera la bucuresti, dupa!
nicko:
Ayouni, multumesc de raspuns! mult spor la munca! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă