Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena - Budapesta. 2010
pe_jumate:
--- Citat din: admin din Miercuri, 23 Iunie 2010, 08:54 ---Pentru a prinde Budapesta full day, cred ca este indicat sa plecam de cat mai aproape, poate gandim un joi noapte la Sibiel, cateva ore de somn, pt a putea pleca dis de dimineata.
--- Terminare citat ---
e vorba de noaptea de miercuri spre joi, da? daca da, cativa din bucuresteni (zinutz, awana, pe-jumate si mircea) am putea pleca de miercuri dupa-amiaza spre .. sibiel, da?
admin:
Da ar fi mai potrivit asa, cred ca am putea pleca mai repede si voi ati fi mai odihniti cu totii. Ramane in seara asta sa vedem daca plecam cu inca o masina s-ar putea sa fim mai multi, dar asta nu influenteaza cu nimic. Tinem legatura pe topicul acesta.
admin:
Mai sunt doua persoane care au confirmat Iulian si Guntz.
pe_jumate:
faaaaaaaaaaaaaain! cu cat mai multi, cu atat mai grozav! :D
admin:
Da la Guntz nu ma gandeam ca o sa vina, pt ca stiam ca are inchidere de luna. Oricum vine direct din Munchen si ajunge doar seara de vineri in Viena, dar sunt bucuros ca l-am urnit. Este prietenul despre care spuneam ca mi-a dat ideea de Singles Camp.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă