Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viena - Budapesta. 2010

<< < (6/31) > >>

pe_jumate:
eu mai vreau ceva in afara de strudel si carnatzi ..

http://www.scs.at/

o sa avem timp de shopping? :D

Ayouni:
Timişoreanul Ioan Holender se va retrage din funcţia de director al Operei de Stat din Viena după ce a condus prestigioasa instituţie timp de 18 ani. Din toamnă el va deveni se pare consilier al Metropolitan Opera din New York.
Si fiindca veni vorba de opera, dupa multe plimbari si mancaruri alese, ar prinde bine odihna activa, sambata 3 iulie la Wiener Blut (Sange Vienez) de Johann Strauss, la Opera de Stat din Viena.

admin:
Cand am fost ultima data in Viena, am vrut sa trec si pe la mall-ul Sud, dar am renuntat dupa ce am iesit gresit pe autobahn. Am preferat o zi de parc. Dar desigur putem merge si acolo intr-o dupaamiaza. Am fixat si hotelul din Budapesta, ca sa fim in ton cu Viena, Samiza a ales Sissi, am remarcat ca este remobilat si renovat 2009, ceea ce este important la un hotel si inca ceva: este un family one, deci un argument in plus. Pentru a prinde Budapesta full day, cred ca este indicat sa plecam de cat mai aproape, poate gandim un joi noapte la Sibiel, cateva ore de somn, pt a putea pleca dis de dimineata. Daca am ajunge acolo mai repede decat check in-ul de la hotel, putem lasa bagajele, si sa facem o prima plimbare. Dar mai vedem, va tin la curent.
La opera mi-ar place mult, dar exista inconvenientul vestimentatiei pe care trebuie sa o iei cu tine si sa o pregatesti...
Oricum mai avem o saptamana, pana atunci mai avem timp sa facem programul complet.

almi_gabi:

--- Citat din: admin din Miercuri, 23 Iunie 2010, 08:54 ---......Oricum mai avem o saptamana, pana atunci mai avem timp sa facem programul complet.

--- Terminare citat ---

Cat calm cu doar o saptamana inainte de plecare.
  ;D

admin:
Calm? Doar ma cunosti acum Awana, cum sunt de emotionat si de agitat inaintea oricarui eveniment! Doar incerc sa par relaxat, pentru a crea confort celorlalti. Oricum n-avem de ce sa ne agitam prea mult: locurile le cunosc, ma mai documentez, gasca suntem, avem unde dormi, ce vedea, unde ne juca, asa ca...de ce sa ne facem griji?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă