Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena - Budapesta. 2010
Saturnianul:
--- Citat din: adria din Luni, 05 Iulie 2010, 21:34 ---ai facut cumva vreo intelegere cu legea atractiei universale, ca prea iti ies toate cum le prorocesti?
--- Terminare citat ---
Pai @adria, asta e singura lege clara, neinterpretabila si care da rezultate daca o respecti intocmai ;)
Saturnianul:
A venit si Zinutz? A venit si Zinutz! In sfirsit! Bine ai venit Zinutz! :)
Musai intilnire de weekend. Dau comanda de vreme faina? ;D
almi_gabi:
3. ziua a doua a fost o vizita la muzeul national al Ungariei.
din pacate pentru poze in acest muzeu trebuia platita o taxa destul de consistenta pe care apoi mi-a parut rau ca nu am platit-o deoarece muzeul este incredibil si merita vizionat daca aveti ocazia sa treceti prin Budapesta.
Apoi la orele pranzului plecarea spre Viena!!! ;D
Seara s-a incheiat cu o incredibila vizita la PRATER - il scriu cu majuscule pentru ca este locul unde daca vrei sa incerci ceva nou, un pic de adrenalina, o relaxare de tot ce te inconjoara acolo este ocazia
La poarta te intampina celebra roata!
Bogdan din pacate nu m-am dat in ea- eram prea preocupata sa ajung la masinutele cu adrenalina!
Pentru tine - special - o poze a acestui simbol al Praterului .
Dupa plecarea din prater am avut o mica escapada prin periferiile Vienei deoarece mijloacele de transport nu mai circulau. In final am ajuns toti cu bine. ;D
Saturnianul:
--- Citat din: awana din Luni, 05 Iulie 2010, 23:28 ---Seara s-a incheiat cu o incredibila vizita la muzeul PRATER - il scriu cu majuscule pentru ca este locul unde daca vrei sa incerci ceva nou, un pic de adrenalina, o relaxare de tot ce te inconjoara acolo este ocazia
--- Terminare citat ---
Halal relaxare cu adrenalină injectată în vene! ;D
--- Citat din: awana din Luni, 05 Iulie 2010, 23:28 ---Bogdan din pacate nu m-am dat in ea- eram prea preocupata sa ajung la masinutele cu adrenalina!
Pentru tine - special - o poze a acestui simbol al Praterului .
--- Terminare citat ---
Mulţam pentru poză. Trebuia s-o faci de sus. Adică din roată :P
almi_gabi:
4. ziua a treia a inceput cu o vizita la muzeul Schonbrunn.
cateva peisaze din gradina palatului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă