Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Viena - Budapesta. 2010

<< < (27/31) > >>

luciamanta:

--- Citat din: awana din Luni, 05 Iulie 2010, 23:06 ---Seara petrecuta la Budapesta a fost una extraordinara. O croaziera pe Dunare - cea care desparte Buda de Pesta cele doua parti ale capitalei Ungariei - Budapesta!
Cateva poze!
-podul cu lanturi.

si o vedere seara a acestuia

--- Terminare citat ---

Awana, nu sunt lamurita, croaziera pe Dunarea a avut loc seara sau ziua?

almi_gabi:

--- Citat din: zinutz din Luni, 05 Iulie 2010, 23:02 ---Musai sa ne vedem!

--- Terminare citat ---

--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 23:04 ---
--- Citat din: zinutz din Luni, 05 Iulie 2010, 23:02 ---Musai sa ne vedem!

--- Terminare citat ---
Zinutz, nu ne-am mai vazut demult. Am mai vorbit pe forum despre acest lucru. Ar fi bine sa ne programam o intalnire in week-end.

--- Terminare citat ---

Fetelor nu credeam ca insomnia se transmite!
Zinutz cred ca esti obosita dupa atatea ore de condus. Ar fi bine sa te odihnesti putin. la mine se pare ca doza de exces de cafea funtioneaza la maxim.

almi_gabi:

--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 23:08 ---Awana, nu sunt lamurita, croaziera pe Dunarea a avut loc seara sau ziua?

--- Terminare citat ---

lucia croaziera a fost dupa amiaza . la ora 17.30 ( cu mici intarzieri inevitabile in aceste conditii uneori suprasolicitante ale unei excursii pline de evenimente si peripetii!

almi_gabi:
In seara care a urmat am luat cin ala o terasa pe malul Dunarii cu un meniu impresionant s i delicios specific zonei.
Vedeta serii a fost rata . eventual maestrele in ale bucataritului ( eu recunosc sunt o catastrofa la acest capitol ) v-ar putea da mai multe detali ale retei de preparare.

luciamanta:
Awana, superb!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă