Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena - Budapesta. 2010
almi_gabi:
Insomniaca de mine, coplesita de evenimentele din jurul meu voi face o mica incursiune in programul excursiei de Viena!
1. In prima zi am plecat de la Sibiel dis de dimineata cu 2 masini si un GPS -doamna Mita, al carei ajutor a fost repede cunoscut.
La vama control - bagaje, pasapoarte (buletine dupa caz), rovignete!
In drum spre Budapesta (prima oprire a traseului) am prins un norisor de furtuna care a pus la mare incercare stregatoarele masinilor de "croaziera".
luciamanta:
Bine ati venit, va spun inca o data: Zinutz, pe_jumate, awana, tuturor! Va pupacesc
almi_gabi:
--- Citat din: zinutz din Luni, 05 Iulie 2010, 22:49 ---Bine v-am regasit! In sfarsit, am reusit sa ajung si eu acasa!
A fost minunat!
Ce noroc pe mine sa va intalnesc ... pe voi pe toti... plimbareti sau nu :-* :-*
--- Terminare citat ---
Buna Zinutz , ma bucur sa aud ca ai ajuns cu bine.Sper ca totul este in regula si amintirile din excursie sunt frumoase. Emotia ma impiedica sa dorm asa ca incerc sa folosesc timpul util pe aici.
Ayouni:
zinutz, awana, pe_jumate! bine ati revenit pe plaiurile mioritice. ma bucur ca v-a mers asa de bine.
zinutz:
Va pup si eu pe toti.... :-* :-*, cu doua guri bineinteles.
Abia astept sa povestim. A fost minunat.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă