Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena - Budapesta. 2010
luciamanta:
pai cea mai tare chestie este ca la Prater m-am dat intr-o minunatie fara sa stiu ce ma asteapta si ca am crezut ca mor! eram verde si cand am coborat de abia ma tineam pe picioare.
[/quote]
Nicko, sunt sigura ca excursia a fost frumoasa si experientele traite de tine sunt de neuitat!
nicko:
--- Citat din: luciamanta din Luni, 05 Iulie 2010, 13:52 ---pai cea mai tare chestie este ca la Prater m-am dat intr-o minunatie fara sa stiu ce ma asteapta si ca am crezut ca mor! eram verde si cand am coborat de abia ma tineam pe picioare.
--- Terminare citat ---
Nicko, sunt sigura ca excursia a fost frumoasa si experientele traite de tine sunt de neuitat!
[/quote]
a fost superb! si de neuitat :)
admin:
Pentru mine au fost cateva zile minunate cu oameni incantatori! Una dintre cele mai frumoase si mai pline mini vacante...cu ras, plimbari, croaziera, baie, muzee, parcuri, bere, aventuri...Nimic fixat si impus. Dar plin. Cred ca s-a dormit in medie 4 ore. Primul lucru pe care l-am facut acasa a fost sa descarc pozele. Zambesc privindu-le. O parte din ele sunt fara noi, asa ca am sa incep sa vi le arat.
adria:
bine ati revenit, dragilor!
sper ca aveti sacul plin de intamplari si poze
asteptam sa va reveniti un pic si apoi, la treaba: "downloadati", va rugam
"memoriile" noastre sunt avide de informatii
oricum, va pupam pe toti de revedere
EUGENIA110:
Superbe poze! Multumim, admin.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă