Am discutat cu Ally, mi-a spus ca sub 450 USD el nu poate sa coboare, normal ei vand cu 500 USD. Deci ramane daca alegeti mai ieftin varianta Mudi. Stie limba romana, dar habar nu am cat se pricepe la partea de ticketing pentru zborurile in parc si ce back up are acolo. Noi am fost odata in situatia in care nu a venit avionul, a avut o urgenta sau a fost o neintelegere, nici astazi nu stiu ce s-a intamplat, dar cert este ca nu a aterizat in Mikumi. Am discutat cu seful lui Ally, ne-a transmis un microbuz, ne-a dus pe aeroportul din Daar El Salam si de acolo un alt jet ne-a dus in Zanzibar. Acolo se intampla o sumedenie de probleme, nu e un paradis al lucrurilor bine facute, asa ca mereu trebuie sa ai un back up. De aceea eu lucrez doar cu agentia asta, pt ca stiu cat este de mare si ce resurse de rezolvare are. 
Va decideti si daca vreti sa va pun in legatura cu Ally, imi spuneti. In completare poate e bine sa vorbesc cu Gabi sa deschida deja grupul de facebook pt a va da posibilitatea sa va sfatuiti intre voi, poate mai sunt interesati.