Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tenerife, Insula Eternei Primaveri. 1 - 11 noiembrie 2025
Ask:
Buna ziua, se pare că și eu m-am înscris prea târziu.
Va rog sa mă treceți pe lista de rezerve.
Mulțumesc mult ! Anca Popescu
Bon Voyage:
2 Locuri disponibile din renuntari.
-1 loc cu plecare din Bucuresti 01 -10 noiembrie
-1 loc cu plecare din Sibiu 30.octombrie-10 noiembrie -cost suplimentar
Bon Voyage:
A ramas un loc disponibil intr-o camera dbl la FEMEI
admin:
Am inceput din timp rezervarea excursiilor si serviciilor optionale, pentru a fi sigur de disponibilitate. Va prezint mai jos ceea ce am primit de la agentia partnera. Aveti timp pana la intoarcerea mea din Faroe (12 iulie) sa va decideti, astfel incat atunci cand va transmit Email-ul de optiuni sa puteti raspunde in maxima 3 zile.
Dupa cum o sa vedeti, la sugestia partnerilor de acolo, am inlocuit excursia la Anaga (pentru care trebuia sa traversam intreaga insula) cu una la Masca, la fel o zona foarte pitoreasca si important, mai apropiata.
Transferuri si excursii optionale:
T1. 01.11.2025. 23:55. Transfer Aeroport Tenerife Sud - Hotel GF Fanabe 4*, Adeje. Sosim cu zborul: 01NOV LX 8218 20:40 ZURICH ZRH - TENERIFE TFS 23:55
Preț transfer și spor de noapte cca 20 euro/pers (tariful pt intreg grupul este 420 euro, iar cativa participanti ajung mai devreme cu 2 zile).
T2. 10.11.2025. 09:30. Transfer Hotel GF Fanabe 4* Adeje - Aeroport Tenerife SUD. Plecam cu zborul: 10NOV LH 4447 13:15 TENERIFE TFS - MUNICH MUC 19:05
Preț transfer pentru intreg grupul - cca 15 euro/persoana (360 de euro pt intreg grupul)
EX1TED. 03.11.2025 Excursie Teide National Parc, cu plecare ora 09:00 de la hotelul in care suntem cazati.
Excursia este privata si dureaza o jumătate de zi. Tarif/persoana (inclusiv ghid) 75 euro/persoana.
EX2LORO. 05.11.2025 Loro Parc cu transfer si bilete de intrare. Plecare la ora 09:00 de la hotelul in care suntem cazati.
Transferul grupului (550 euro) plus intrarea la Loro Parque (44 euro/persoana). Tariful/persoana depinde de numarul de participanti - estimez cca 80 euro/persoana -
Pranzul o sa-l luam intr-un loc inedit: Guachinche El Cordero. La 16:00 ajungem la hotel
EX3MAS. 08.11.2025 Masca, Garachico și Icod de Los Vinos.
Excursie de o zi întreaga prețul pentru excursia privata și ghid este 75 euro pe persoana.
Cele 3 excursii optionale costa in total, cca: 75 + 80 + 75 = 230 euro.
Cele doua transferuri costa in total, cca 35 de euro
Deci in total serviciile optionale costa cca 265 de euro.
admin:
Am transmis Email-ul pentru optionale, astept raspunsul in 3 zile, pana in 27 iulie 2025. Daca nu ati primit mesajul meu scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si il retransmit.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă