Autor Subiect: Impozit pe vise  (Citit de 88269 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

iulia17

• Vizitator
Re: Impozit pe vise
« Răspuns #135 : Marți, 07 Iunie 2011, 20:26 »

Eu sunt scutita de impozit, deci:

visez ca in fiecare zi ajut pe cineva caruia ii este greu. si altii ma ajuta pe mine.
si ca stiu un loc in care oamenii se simt bine cind sunt ei insisi. si care ma accepta asa cum sunt.
si ca indiferent ce vrea viata asta de la mine, tot e prea putin fata de ce cer eu de la ea.

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #136 : Marți, 07 Iunie 2011, 20:27 »
in visul asta al tau nu exista cumva si o fereastra ?

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #137 : Marți, 07 Iunie 2011, 20:30 »

a sufletului

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #138 : Marți, 07 Iunie 2011, 20:33 »

Eu sunt scutita de impozit, deci:

visez ca in fiecare zi ajut pe cineva caruia ii este greu. si altii ma ajuta pe mine.
si ca stiu un loc in care oamenii se simt bine cind sunt ei insisi. si care ma accepta asa cum sunt.
si ca indiferent ce vrea viata asta de la mine, tot e prea putin fata de ce cer eu de la ea.

pai, intr-un fel, forumul asta corespunde  ;)

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #139 : Marți, 07 Iunie 2011, 20:35 »

totul corespunde, de aia am zis ca nu platesc impozit.

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #140 : Miercuri, 08 Iunie 2011, 19:31 »

admin !!!
eu cred ca tu te faci ca ploua !!!
aici cine viseaza plateste. tu ce astepti ?

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #141 : Joi, 09 Iunie 2011, 20:32 »
   M-am visat copil fara griji, ocrotita de parinti, rasfatata. La un moment dat am intrat intr-o biserica rusească, in care predomina atat culoarea roşie, cat şi cea aurie. Un cor de ingeri canta pe cinci glasuri... Pe masura ce inaintam in biserica, pasii mei deveneau mai usori, se departau de pamant... Pluteam usor si ma imbujorasem foarte tare. A aparut o lumina puternica, calda, stralucitoare si alburie care m-a impresurat si m-a purtat pana in altar. In altar era un sfesnic urias din argint, o cruce cu o coronita de crini albi, icoana Mantuitorului, icoana Maicii Domnului, Potirul Sfant si multe flori, mireasma de nart. Din sfetnic am luat o lumanare albă care ardea cu o flacără alburie, usor purpurie. M-am spovedit si m-am impartasit purtand acea lumanare in mana dreapta. Dupa aceea am vazut flacara lumanarii cum se imprastie in cele patru zari, cum se divizeaza in stele jucause, iar acele stele jucause s-au aprins in cer. Le-am urmat in cer si am cuprins cu mâinile mele fiecare stea...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #142 : Joi, 09 Iunie 2011, 21:39 »
ai visat cu ochii larg inchisi? sau cum? ???

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #143 : Joi, 16 Iunie 2011, 16:11 »
ai visat cu ochii larg inchisi? sau cum? ???
Am visat cu ochii minţii larg deschişi... Culmea, când m-am trezit mi se părea că sunt tot în vis şi nu în camera mea... Mi-au trebuit vreo 10 minute să realizez că sunt acasă, în patul meu... Cea care m-a trezit la realitate a fost Tina, una dintre căţeluşele mele, care alerga prin dormitor după o minge de tenis...

silviu

• Vizitator
« Răspuns #144 : Joi, 16 Iunie 2011, 19:12 »
eu m-am visat copil fara griji, ocrotit si rasfatat de o thailandeza. la un moment dat, am intrat intr-o camera de hotel, in care predomina culoarea rosie, iar un cor de thaigirls canta pe 3 voci. pe masura ce thailandeza ma ocrotea si ma rasfata, eu plangeam si strigam ca vreau sa pap :'(
imediat, coristele au venit cu meniul

iar eu am indicat scurt felul preferat ::)
am fost servit si am papat tot, ca un baietel cuminte, apoi m-am jucat cu fetele si m-am simtit ca in sanul lui avram :)
am adormit cu felul 1 in gurita si am inceput sa visez... se facea ca am ajuns in Rai si doamna Eva se tinea dupa mine sa-mi schimbe pampersii :-\ si iar mi s-a facut foame, vazandu-i mameloanele jucause... le-am urmat, le-am cuprins cu ambele maini si am strigat din toata puterea mea: mancareeeee!!! am inceput sa inghit lacom si dupa vreo juma de ora, doamna Eva mi-a zis: puiule! nu ai mai vrea si alteva? ;) eu i-am raspuns printre inghitituri: ba da, tanti Eva, ar merge si-o chifla! :-[

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #145 : Joi, 16 Iunie 2011, 21:10 »
Superb visul, Silviu!!! Este un vis permanent?

optimus sum

• Vizitator
« Răspuns #146 : Joi, 16 Iunie 2011, 21:16 »
hi hi hi ... silviu, uite ca trandafirul nostru drag are tepi si inteapa al naibi de tare cand are chef... ;D ;D ;D ;D

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #147 : Joi, 16 Iunie 2011, 21:20 »
Citat
eu i-am raspuns printre inghitituri: ba da, tanti Eva, ar merge si-o chifla! Embarrassed

si pentru ca tanti Eva nu a inteles corect mesajul lui Silviu a procedat cam cum a crezut ea :D :D :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #148 : Joi, 16 Iunie 2011, 21:48 »
hi hi hi ... silviu, uite ca trandafirul nostru drag are tepi si inteapa al naibi de tare cand are chef... ;D ;D ;D ;D
   Silviu, stii bine, noi avem glumele noastre! Mi-a placut enorm  visul tău de copil rasfatat... In timp ce citeam, crede-mă te rog, râdeam cu lacrimi... Din visul tau am tras numai învăţăminte: să dăruieşti, să protejezi, să ai curajul să spui ceea ce doreşti....
   Silviu imi place cum dă roată imaginaţia prin creierul tău...
   Doamne ce am mai râs... Ce pot să spun? Mi-ai redat prospeţimea şi veselia scriind  câteva cuvinte...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #149 : Joi, 16 Iunie 2011, 22:00 »
Optimus, esti pus pe şotii... :)