M-am visat copil fara griji, ocrotita de parinti, rasfatata. La un moment dat am intrat intr-o biserica rusească, in care predomina atat culoarea roşie, cat şi cea aurie. Un cor de ingeri canta pe cinci glasuri... Pe masura ce inaintam in biserica, pasii mei deveneau mai usori, se departau de pamant... Pluteam usor si ma imbujorasem foarte tare. A aparut o lumina puternica, calda, stralucitoare si alburie care m-a impresurat si m-a purtat pana in altar. In altar era un sfesnic urias din argint, o cruce cu o coronita de crini albi, icoana Mantuitorului, icoana Maicii Domnului, Potirul Sfant si multe flori, mireasma de nart. Din sfetnic am luat o lumanare albă care ardea cu o flacără alburie, usor purpurie. M-am spovedit si m-am impartasit purtand acea lumanare in mana dreapta. Dupa aceea am vazut flacara lumanarii cum se imprastie in cele patru zari, cum se divizeaza in stele jucause, iar acele stele jucause s-au aprins in cer. Le-am urmat in cer si am cuprins cu mâinile mele fiecare stea...