Autor Subiect: Impozit pe vise  (Citit de 88294 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Impozit pe vise
« Răspuns #120 : Luni, 06 Iunie 2011, 18:30 »
Frumos vis!

Parca imi pare cunoscut. Parca l-am visat, dar cu ochii deschisi. Cred ca daca am putea trai ca in visul tau, chiar nu am avea nevoie de nume.

Cum te numesti in tara ta de vis...?
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #121 : Luni, 06 Iunie 2011, 18:53 »
Peter Pann...

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #122 : Luni, 06 Iunie 2011, 19:14 »
  Foarte frumos, mi s-a umplut sufletul de lumina si bucurie. De bucuria emotiilor pure. Descrierea facuta de tine, Gigi, a prins viata in ochiii mei. Am vazut totul cu ochii mintii  si m-am transpus cu toata fiinta mea acolo, in miracolul acelei lumi din care nu m-as fi desprins niciodata...

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #123 : Luni, 06 Iunie 2011, 19:51 »
In visul meu, incape toata lumea, luciamanta. Mai ales voi, cei apropiati.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #124 : Luni, 06 Iunie 2011, 20:20 »
am sa vad ce visez in noaptea asta si revin....
 :D ;D

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #125 : Luni, 06 Iunie 2011, 20:22 »

topicul asta ma unge pe suflet...
ma duc sa scot un extras de cont
visati visati visati

Offline lotus_flower

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 14
« Răspuns #126 : Luni, 06 Iunie 2011, 21:51 »
Si visele mele sunt populate de Acasa al meu...o lume frumoasa si buna....o lume careia uneori ii duc dorul....o visez de mic copil, ii stiu stradutele ...da, Acasa al meu are stradute curate si inguste pe care  le calc adesea.....Acasa al meu are marea aproape si un foisor de unde adesea privesc rasaritul de Soare...asa ma trezesc uneori, cu Soarele in priviri....si in lumea mea nu e nevoie de bani, nu e nevoie de griji si alte probleme....tot timpul copacii sunt plini de roade iar fiintele si le culeg singure cand doresc a le manca...ma feresc sa spun oameni....pentru ca in visele mele nu apar oamenii  cum ii stiu eu...sunt niste fiinte diafane, imbracate mereu in alb cu tenul radiind din Soare....si la fel ma vad si eu...as putea spune ca e doar un vis stingher...dar frecventa cu care  ma tot ,,duc" acolo imi arata ca nu e asa.....oricate zile grele as avea, si oricata disperare e uneori in lacrimile inainte de a adormi, STIU mereu ca a doua zi ma trezesc LINISTITA...pentru ca in somn si in vis ma duc sa -mi iau tainul, pentru ca acolo sufletul e invelit cu grija si tavalit in praful stelelor si inapoiat apoi pufos si stralucitor....

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #127 : Luni, 06 Iunie 2011, 21:51 »
cand eram copil, inainte sa adorm obisnuiam sa-mi spun o poveste . in povestea mea puteam sa fac orice si puteam trai oriunde si , nu de putine ori , povestea se prelungea in vis si o traiam exact asa cum mi-o imaginasem .

cateodata , cand viata devine de nesuportat , ma intorc la povestile mele , la visele mele , iar cand ma trezesc am puterea sa continui drumul .

biletul tau de drum pentru tara aceia, gigi ,  este peter pann si , atata timp cat il porti in suflet , ai toate sansele sa traiesti intro zi in tara visata .

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #128 : Luni, 06 Iunie 2011, 22:15 »
cred ca atunci cand nu mai credem in peter pann ...suntem batrani :(

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #129 : Marți, 07 Iunie 2011, 07:36 »
am visat pasari in inaltului cerului ce veneau si se asezau pe perfazul geamului
apoi un crang - plin de verdeata si gaze
si apoi marea - mereu visez marea - probabil ca ma linisteste - verde, cu valuri inspumate si miros de alge

cred ca jani e de vina pentru ce am visat - ea cu ingerul ei cu aripi  :D

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #130 : Marți, 07 Iunie 2011, 13:00 »
   Ei, oameni buni, sper că nu aţi avut insomnii de nu mai scrieţi aici... Eu una o să vă povestesc visul meu numai atunci când voi avea starea necesară...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #131 : Marți, 07 Iunie 2011, 13:18 »
Bine ca mai poti retine visul. La mine, cand undele teta s-au manifestat, imaginea a fost atat de neplacuta incat am uitat si visul, mi-a stricat si ZIUA ...
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #132 : Marți, 07 Iunie 2011, 13:57 »
steli, citesc si cand ajung la "undele teta" - pierd sirul - asa ca dau o cautare rapida de niste "almanahe" pe "goagal" si ....complicat rau ... doar pentru un vis

iulia17

• Vizitator
« Răspuns #133 : Marți, 07 Iunie 2011, 18:57 »

Eu noaptea nu visez, adica nu-mi aduc aminte. Dar visez ziua. Se pune?

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #134 : Marți, 07 Iunie 2011, 20:18 »
se pune . deci ?