Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (19/68) > >>

silviu:
si inca o chestie faina, vorba filozofului: cand viseaza, omul nu se indoieste niciodata.

janeta:
ca tot vorbiti de vise ...

se spune ca daca visezi ...rahat ( nu cel din categoria dulciuri ) ai noroc de bani . ei bine , in urma cu niste ani m-am trezit foarte bucuroasa dimineata si i-am povestit sotului meu ca visasem noaptea ca am calcat intrun.... stiti voi , asa ca sigur vom avea bafta de bani in ziua aia . in fine , plecam noi impreuna pe unde aveam treaba si , cand cobor din masina calc vartos intrun mare rahat si , de parca nu era de ajuns alunec si imi cade si geanta in el . :D

de atunci nu mai cred in vise ( doar in visuri ) .

marcutza:
nu voi intelege niciodata(probabil) de ce un impozit SI pe vise ?  :(

sunt numai ale noastre, cu noi si pt noi...cine incearca sa le impartaseasca, ori este ...ori este ... :'(

almi_gabi:
e ca taxa pe "fumarit"

sigur, marci, ca sunt visele noastre - nazuinta sau reverie - ele ne apartin, ne definesc ca "eu"

iulia17:

Lucia  ce vis cinematografic!!!
eu nu-mi amintesc aproape niciodata ce visez. doar daca ma trezesc chiar atunci, altfel nu prea am vreo ramasita din vis.
dar cred ca visez totusi ca se zice ca visam aproape in fiecare noapte.

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 23 Mai 2011, 10:53 ---lucia, sunt curioasa daca iulia le cere impozit si membrilor SC care au fost visati de tine  ;D

--- Terminare citat ---

nuuu, aceia primesc comision din impozit ca datorita lor s-a intimplat visul.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă