Arhiva > Arhiva
Impozit pe vise
silviu:
--- Citat din: luciamanta ---După un timp, Silviu m-a lăsat în casa lui pentru a studia actele şi a plecat la restaurantul unde se afla Steliana.
--- Terminare citat ---
si cat am fost acasa, nu am studiat nimic impreuna? :-\
luciamanta:
--- Citat din: micaela din Luni, 23 Mai 2011, 10:12 ---interesant...si tu, Lucia, ai vise premonitorii sau "decodificabile"? :)
am avut o perioada cand visam evenimentele negative care urmau sa se intample... unele dintre ele...din cauza asta eram atat de speriata de orice vis negativ, incat m-am rugat sa nu mai am premonitii...si-am fost ascultata.. :)
--- Terminare citat ---
Micaela, uneori da, alteori, nu. Am visat evenimente, care ulterior, s-au desfăşurat întocmai ca în visul meu... Nu erau evenimente negative. Am visat notele pe care le-am obtint ulterior la licentă, am visat subiectele de la examenele pe care le-am susţinut la disciplina drept procesual penal, am visat Marea Nordului înainte cu câteva săptămâni de plecarea mea îm Belgia.
micaela:
din pacate, eu am visat decesele unor fiinte cunoscute... :( si chiar conditiile aparte in care s-au intamplat... :() brrrr...nici nu vreau sa-mi mai amintesc....
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Luni, 23 Mai 2011, 10:22 ---
--- Citat din: luciamanta ---După un timp, Silviu m-a lăsat în casa lui pentru a studia actele şi a plecat la restaurantul unde se afla Steliana.
--- Terminare citat ---
si cat am fost acasa, nu am studiat nimic impreuna? :-\
--- Terminare citat ---
Silviu, cât ai fost acasă, am vorbit amândoi despre proces, erai pe fugă, îţi exprimai concis ideile şi ai spus că pleci la restaurant, unde te aşteaptă Steliana.
luciamanta:
Silviu, dar dacă mai visez că vom studia ceva împreună ori că vom avea o activitate reuşită, desigur, te ţin la curent! Cine ştie, poate se va şi materializa visul următor!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă