Arhiva > Arhiva

Impozit pe vise

<< < (42/68) > >>

almi_gabi:
ups - se ia asa ceva ? ;D

ma refeream la ... tren - nu vreau sa il dau - era intercity :D

optimus sum:
puterea gandului e mare gabitza...ai grija , fa-ti o camera cu pereti de plumb...ai vazut "cosmarul din elm street" ?

almi_gabi:
n-am vazut "cosmarul " de zici - mai bine atunci sa nu mai culc ?
nehh, mai bine ma duc sa trag in continuare la "aghioase' pana spre 5 dimineata - poate apuc chiar si ajung la destinatie cu trenu  :D

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Miercuri, 22 Iunie 2011, 23:38 ---ce-ai visat cu ochii deschisi?

--- Terminare citat ---
   Am visat ca sunt sanatoasa, fericita, ca am copii frumosi, ca sotul meu si cu mine o singura persoana suntem, ca detin un post de manager, ca sunt apreciata la justa mea valoare, ca minciuna si delicventii au disparut de pe pamant, ca am scris multe cărti de succes, ca sunt actrita emerită, ca parintii mei sunt nemuritori, ca dăruiesc cadouri tuturor, ca impart bani săracilor, ca zidesc biserici si manastiri, ca merg in calatorii prin lumea asta mare şi ca am o relatie speciala de prietenie cu cei de pe acest forum, si binenteles si cu tine, Silviu.

silviu:
ce fain! la tine visele cu ochii deschisi sunt cam la fel cu cele pe care le ai si cu ochii inchisi ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă