Arhiva > Arhiva
Impozit pe vise
luciamanta:
Superb visul, Silviu!!! Este un vis permanent?
optimus sum:
--- Citat din: luciamanta din Joi, 16 Iunie 2011, 21:10 ---Superb visul, Silviu!!! Este un vis permanent?
--- Terminare citat ---
hi hi hi ... silviu, uite ca trandafirul nostru drag are tepi si inteapa al naibi de tare cand are chef... ;D ;D ;D ;D
janeta:
--- Citat ---eu i-am raspuns printre inghitituri: ba da, tanti Eva, ar merge si-o chifla! Embarrassed
--- Terminare citat ---
si pentru ca tanti Eva nu a inteles corect mesajul lui Silviu a procedat cam cum a crezut ea :D :D :D
luciamanta:
--- Citat din: optimus sum din Joi, 16 Iunie 2011, 21:16 ---
--- Citat din: luciamanta din Joi, 16 Iunie 2011, 21:10 ---Superb visul, Silviu!!! Este un vis permanent?
--- Terminare citat ---
hi hi hi ... silviu, uite ca trandafirul nostru drag are tepi si inteapa al naibi de tare cand are chef... ;D ;D ;D ;D
--- Terminare citat ---
Silviu, stii bine, noi avem glumele noastre! Mi-a placut enorm visul tău de copil rasfatat... In timp ce citeam, crede-mă te rog, râdeam cu lacrimi... Din visul tau am tras numai învăţăminte: să dăruieşti, să protejezi, să ai curajul să spui ceea ce doreşti....
Silviu imi place cum dă roată imaginaţia prin creierul tău...
Doamne ce am mai râs... Ce pot să spun? Mi-ai redat prospeţimea şi veselia scriind câteva cuvinte...
luciamanta:
--- Citat din: optimus sum din Joi, 16 Iunie 2011, 21:16 ---
--- Terminare citat ---
--- Terminare citat ---
Optimus, esti pus pe şotii... :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă