Arhiva > Arhiva
Impozit pe vise
iulia17:
admin !!!
eu cred ca tu te faci ca ploua !!!
aici cine viseaza plateste. tu ce astepti ?
luciamanta:
M-am visat copil fara griji, ocrotita de parinti, rasfatata. La un moment dat am intrat intr-o biserica rusească, in care predomina atat culoarea roşie, cat şi cea aurie. Un cor de ingeri canta pe cinci glasuri... Pe masura ce inaintam in biserica, pasii mei deveneau mai usori, se departau de pamant... Pluteam usor si ma imbujorasem foarte tare. A aparut o lumina puternica, calda, stralucitoare si alburie care m-a impresurat si m-a purtat pana in altar. In altar era un sfesnic urias din argint, o cruce cu o coronita de crini albi, icoana Mantuitorului, icoana Maicii Domnului, Potirul Sfant si multe flori, mireasma de nart. Din sfetnic am luat o lumanare albă care ardea cu o flacără alburie, usor purpurie. M-am spovedit si m-am impartasit purtand acea lumanare in mana dreapta. Dupa aceea am vazut flacara lumanarii cum se imprastie in cele patru zari, cum se divizeaza in stele jucause, iar acele stele jucause s-au aprins in cer. Le-am urmat in cer si am cuprins cu mâinile mele fiecare stea...
silviu:
ai visat cu ochii larg inchisi? sau cum? ???
luciamanta:
--- Citat din: silviu din Joi, 09 Iunie 2011, 21:39 ---ai visat cu ochii larg inchisi? sau cum? ???
--- Terminare citat ---
Am visat cu ochii minţii larg deschişi... Culmea, când m-am trezit mi se părea că sunt tot în vis şi nu în camera mea... Mi-au trebuit vreo 10 minute să realizez că sunt acasă, în patul meu... Cea care m-a trezit la realitate a fost Tina, una dintre căţeluşele mele, care alerga prin dormitor după o minge de tenis...
silviu:
eu m-am visat copil fara griji, ocrotit si rasfatat de o thailandeza. la un moment dat, am intrat intr-o camera de hotel, in care predomina culoarea rosie, iar un cor de thaigirls canta pe 3 voci. pe masura ce thailandeza ma ocrotea si ma rasfata, eu plangeam si strigam ca vreau sa pap :'(
imediat, coristele au venit cu meniul
iar eu am indicat scurt felul preferat ::)
am fost servit si am papat tot, ca un baietel cuminte, apoi m-am jucat cu fetele si m-am simtit ca in sanul lui avram :)
am adormit cu felul 1 in gurita si am inceput sa visez... se facea ca am ajuns in Rai si doamna Eva se tinea dupa mine sa-mi schimbe pampersii :-\ si iar mi s-a facut foame, vazandu-i mameloanele jucause... le-am urmat, le-am cuprins cu ambele maini si am strigat din toata puterea mea: mancareeeee!!! am inceput sa inghit lacom si dupa vreo juma de ora, doamna Eva mi-a zis: puiule! nu ai mai vrea si alteva? ;) eu i-am raspuns printre inghitituri: ba da, tanti Eva, ar merge si-o chifla! :-[
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă