Autor Subiect: Predeal. Primavara cu drumetii, distractie, prieteni. 11 - 13 aprilie 2025  (Citit de 2491 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Predeal. Primavara cu drumetii, distractie, prieteni. 11 - 13 aprilie 2025
« Răspuns #15 : Miercuri, 02 Aprilie 2025, 18:35 »
Am notat optiunile transmise pentru meniul de post.
In caz ca mai sunt persoane care doresc meniu de post, va rog sa imi transmiteti pâna cel tarziu marti dimineata.

Vremea se anunta in racire weekendul viitor, posibil chiar sa ninga, deci pregatiti echipament de iarna de drumetie.

In contextul evenimentului de zilele trecute petrecut la Predeal, este mai bine sa mergem vineri dupa-masa la cabana Trei Brazi, grupaj auto/taxi in jurul orelor 15:00.

Traseul de sâmbătă e cel anuntat, duminica  dimineata vom face plimbarea in Predeal.

Vom relua discuțiile despre cum sa evitam intalnirea cu animalele salbatice pentru ca, din pacate, informatiile prezentate de media sunt contradictorii si incomplete de fiecare data cand se intampla un incident. Parca se doreste doar sa se transmita o stare de panica. Traseul de sambata, de pilda, eu l-am parcurs si singura dar, cum spuneam, sunt reguli care trebuiesc respectate nu doar pe traseele montane ci si in zonele intravilane unde exista posibilitatea de a te intalni cu animale sălbatice.

Am sa revin cu ultimele detalii mai aproape de excursie.

PS: Rodi, mersi de sugestiile muzicale, la Predeal mereu s-a lăsat cu distractie.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #16 : Miercuri, 02 Aprilie 2025, 18:39 »
 :bow:

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #17 : Duminică, 06 Aprilie 2025, 14:06 »
Eu nu am mai avut răbdare si am dat ieri o fuga la Predeal  *|*
Eu am urcat pe lângă partie si apoi prin padure si am coborat tot pe jos, dar noi vom urca cu telescaunul.

Din păcate poteca de la baza Clabucetului Taurului este blocată in mai multe locuri de copaci cazuti, pentru cei care urca pe varf este mai bine sa coboram tot pe Clabucet.

Am fost si pe strada unde a avut loc incidentul de duminica trecuta, o strada linistita, foarte aproape de padure, inchisa traficului auto cu excepția rezidentilor. Dar, mai multe vom discuta cand ne intalnim.

Nu uitati sa ma anuntati pâna cel tarziu marti daca mai doreste cineva meniu de post.

Si acum, imaginile:

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #18 : Duminică, 06 Aprilie 2025, 18:37 »
Din motive personale renunt la aceasta excursie. Daca doreste cineva locul meu, va rog sa ma contactati.

Simona - tel. 0769521177

Locul Simonei este in continuare disponibil.
Se ofera reducere.

O puteti contacta direct pe Simona, 0769521177

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #19 : Luni, 07 Aprilie 2025, 08:39 »
Buna dimineata!
Mai avem un pic si ne revedem, abia astept sa va ascult noutatile in materie de muzica  :giggle: *|*
La Constanta ninge, zapada lalelelor ;) ..oare sambata o sa facem o drumetie pe zapada!?

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #20 : Luni, 07 Aprilie 2025, 12:29 »
Locul Simonei este in continuare disponibil.
Se ofera reducere.

O puteti contacta direct pe Simona, 0769521177

Locul a fost ocupat.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #21 : Luni, 07 Aprilie 2025, 13:53 »
Buna dimineata!
Mai avem un pic si ne revedem, abia astept sa va ascult noutatile in materie de muzica  :giggle: *|*
La Constanta ninge, zapada lalelelor ;) ..oare sambata o sa facem o drumetie pe zapada!?

Si la Predeal a nins ieri, vedem mai aproape cum mai evoluează vremea.

Pe pagina de Facebook a comunității din Predeal a aparut azi un mesaj frumos:

Bună dimineața din Predeal, orașul celor patru anotimpuri. Aici, primăvara nu vine singură, o ia iarna de mână și se mai joacă puțin printre munți. Zăpada cade liniștită peste munți, în timp ce florile de aprilie așteaptă cuminți sub alb. În Predeal, muntele are propriul ceas, și uneori, îl întoarce după voie

https://www.facebook.com/reel/547676861267426/?mibextid=rS40aB7S9Ucbxw6v

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #22 : Marți, 08 Aprilie 2025, 17:09 »
Bună! Mă poate duce cineva și pe mine până la destinație?  ::) Locuiesc în Sibiu.

Buna Geanina, din Sibiu sau zone apropiate nu mai vine nimeni.

Cei mai multi veniti din Bucuresti, Constanta, Iasi.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #23 : Miercuri, 09 Aprilie 2025, 20:25 »
Am vorbit la hotel, cazarea se poate face incepand cu orele 14:00, mai este un grup cazat acum si au nevoie de timp pentru pregătirea camerelor.

In caz ca stiti cu cine veti sta in camera, va rog sa imi trimiteti un mesaj.
Pe mine ma gasiti la receptie pâna la 15:00 când vom merge la Pârâul Rece.
Dupa aceasta ora veti gasi la receptie lista cu repartizarea pe camere.

Vremea se anunta in continuare rece, chiar temperaturi negative, posibil si ceva precipitatii. Cel mai bine imbracaminte in straturi.

Grija la drum, ne vedem vineri la Predeal, sa incalzim atmosfera!   *|* :dance: :thumbup:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #24 : Luni, 14 Aprilie 2025, 13:49 »
Salutare tuturor !

Cand am facut rezervarea ma vedeam sus pe Clabucetului Taurului, inconjurata de branduse si ghiocei asa cum s-a intamplat in alti ani... :angel: :smitten:
Miercuri, Diana scria aici, ca se anunta vreme rece cu temperaturi negative si posibil si ceva precipitatii. :o :(
Citeam si ma gandeam ...eee cat de rece poate fi  :giggle:.. da, stiind-o pe Diana ...am reconfigurat bagajele  ...

Si da, a nins, sus era zapada, zapada care mi-a amintiti de drumetiile pe care le faceam cu ani in urma, in Cindrel, in luna Ianuarie.

Poate de frica ursuletilor, poate de bucuria mersului prin zapada, drumetia a fost ceva de vis, un grup vesel si unit, grijuliu si atent.
Intre cantecele, auzeai cate un ....Bine.... urmat de un nume ...
Diana a fost ca o closca ... poate din cauza cetii, poate de teama urmelor de ursuleti de pe zapada, din cand in cand, cred ca ne numara :giggle: ca nu cumva sa dispara careva... :giggle:

Petrecerile din ambele seri au foat ca in  vremurile dedemult in SC.
Am fost placut surprinsa sa constat ca incet, incet grupul s-a omogenizat , spargandu-se "bisericutele" :bow:
Sa dansat, s-a cantat, s-a ras in hohote ... *|* ...
Si apropooo ...am lipsa la inventar cateva imbratisari  :kissing:
Muzica foarte variata, Dj Diana, foarte receptiva la solicitarile dansatorilor  :kissing:
Gazdele, desi noi in domeniu, foarte draguti si amabili. Felicitari bucatarlui!    :flori:

Multumesc Gigi! :bow: :bow:
Felicitari  intregi echipe Singlescamp! :flori: