Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Muntenegru. Munte, mare si orase pline de culoare. 3 - 12 iulie 2025

<< < (2/3) > >>

lidia.Iasi:

--- Citat din: cristina ginju din Miercuri, 09 Aprilie 2025, 13:27 ---buna ziua!
detalii?

--- Terminare citat ---

Buna ziua Cristina,

La ce detalii te referi? La program sau la inscriere?

Programul il gasesti detaliat si pe site si pe forum iar pentru inscriere trebuie sa intri pe pagina excursiei https://singlescamp.ro/trip/muntenegru-2025, sa faci click pe butonul Inscriere in excursie si sa urmezi pasii de acolo

Diaconu Izabela:

--- Citat din: Bon Voyage din Miercuri, 26 Martie 2025, 17:18 ---Au aparut 2 locuri disponibile.

--- Terminare citat ---

Bună ziua! Eu aș dori să mă îmbarc din Pitești. Se poate? Care ar fi punctul de întâlnire și care ar fi ora estimativă?

admin:
@Izabela: din programul excursiei "intalnirea cu insotitorul de grup este la ora 6.00 in Bucuresti, la Benzinaria MOL, Bd Iuliu Maniu 194.
Ruta Bucuresti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Portile de Fier – Belgrad; daca urcati pe traseu anuntati insotitorul de grup de unde va conectati pentru a stabili punctul de intalnire.

Deci in zona Pitesti va ajunge in jur de ora 07:30. Lidia isi va nota si te va anunta atunci inainte de plecare, dupa ce se discuta cu soferul, ora si locul de imbarcare din zona Pitesti.

lidia.Iasi:
V-am trimis un email referitor la activitatea optionala - RAFTING PE RAUL TARA, o experienta plina de adrenalina prin spectaculosul canion Tara, al doilea cel mai adânc canion din lume. Este o tura la care poate participa oricine, cu sau fara experienta. Daca mai aveti intrebari legate de rafting, va rog sa le scrieti pe forum

Va rog sa imi raspundeti cu DA sau NU pana luni, 28 Aprilie. Perioada in care mergem este solicitata si trebuie sa rezervam din timp.

Daca nu ati primit mesajul scrieti-mi pe lidiamandache5@gmail.com si il retransmit

Stelam:
Salut oameni faini!
Un pic mai avem și începe și excursia noastră.
Eu o să ma alatur grupului din Drobeta Turnu Severin. Așa, aproximativ, pe la ce ora o să fie microbuzul în Drobeta?

Spor la pregatiri și să ne vedem cu bine.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă