Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Japonia si Coreea de Sud. Fascinanta lume a Asiei. 29 sept- 14 oct 2025
admin:
Datorita numarului impar, a ramas o camera in regim single la femei. Cine doreste sa aiba pe intreaga perioada a excursiei confortul de a sta singura in camera, este nevoie sa se adreseze agentiei, pe Email office@bonvoyagesibiu.ro. Pentru ca sunt sigur ca o sa fie mai multe doritoare va scriu sa nu apara suparari: PRIMA CARE TRANSMITE EMAIL AGENTIEI, va putea beneficia de aceasta optiune.
Suplimentul single este mult mai mare, dar l-am limitat la 400 de euro. Aceasta suma va trebui achitata suplimentar tarifului de excursie. Asta bineinteles dupa ce primiti confirmarea din agentie ca mai este disponibila aceasta optiune.
Silvester:
Buna ziua, va rog sa.mi spuneti daca merge cineva din Cluj sau Sibiu, in ideea deplsarii la/dispre Bucuresti. Multumesc frumos. Putem sa comunicam si pe wapp, nu intru des pe forum. Anca Silvestean, Cj-N. 0744825334
admin:
Tocmai am transmis un material informativ, dar si consultarea participantilor in legatura cu optionalele. Astept un raspuns urgent, astfel incat sa fiu capabil sa centralizez, iar pana luni dimineata sa trimit colaboratorilor lista.
Tot acolo este si solicitarea de accept pt grupul de whatsapp.
Daca nu ati primit mesajul meu, scrieti-mi pe office@singlescamp.ro si va retransmit.
admin:
Confirm ca am primit raspunsuri de la:
Luminita N
Ada C
Denisa J
Cristian F
Silvia A
Cristina R
Camelia S
Monica M
Ramona A
Ioana B
Laura G
Tatiana O
Jan Marius M
Gabriel U
Marius D
Marius Dam
Veronica S
Larisa S
Anca Si
NU am primit raspunsuri de la:
Gabriela P
Cecilia C
Roxana S
Reamintesc ca am termen luni 08.09 dimineata pentru transmiterea inscrierilor la optionale. Nu stiu, dar inclin sa nu cred ca cei care nu imi transmit acum raspunsul mai pot opta in timpul excursiei la aceste optionale. Nu as vrea sa fie suparari pentru asta. Excursiile optionale au fost comunicate inca de la lansare, iar de la trimiterea Email-ului chestionar pana la termenul limita am lasat timp suficient pentru raspuns.
admin:
Am transmis un REMINDER celor 3 care inca nu au raspuns, pentru a ma asigura ca pana duminica (07 septembrie) seara, o sa primesc raspunsurile.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă