Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Japonia si Coreea de Sud. Fascinanta lume a Asiei. 29 sept- 14 oct 2025

<< < (3/3)

admin:
Am inchis lista de rezervari pentru optionale, incep centralizarea si apoi imediat transmit agentiei colaboratoare situatia. Trei participanti nu au raspuns, nici la primul Email, nici la REMINDER, nici in urma publicarii aici pe site, nici pe perioada scursa de la rezervare pana acum nu au transmis vreun semn ca ar dori sa participe la una dintre cele doua excursii optionale. Daca se razgandesc si se poate rezolva ceva acolo, ok, daca nu ramane situatia asa cum este, sa nu participe.

In total sunt 14 inscrisi la DMZ si 13 la Spectacolul Nanta. Doua locuri foarte interesante, mie mi-ar fi placut tare mult, as fi fost foarte interesat sa vizitez Zona Demilitarizata din Coreea de Nord si cea de Sud. Am vazut-o de multe ori pe video, la TV, dar nu am avut inca ocazia sa ajung acolo.

Spectacolul Nanta, Spectacolul Nanta (난타) este unul dintre cele mai faimoase și longevive show-uri de divertisment din Coreea de Sud. Este un spectacol non-verbal de teatru-comedie, cu multă energie și umor, potrivit pentru publicul de orice vârstă și naționalitate, pentru că nu se bazează pe dialog, ci pe expresii, gesturi și muzică.

Câteva elemente esențiale:

Origini: A avut premiera în 1997 la Seul și de atunci a devenit cel mai de succes show live coreean, fiind jucat atât în Coreea, cât și internațional (inclusiv pe Broadway).

Temă: Povestea are loc într-o bucătărie, unde mai mulți bucătari trebuie să pregătească un banchet în timp record. Situațiile devin tot mai comice și haotice.

Stil: Amestecă comedia fizică (slapstick), dansul, acrobațiile și jongleria cu un element distinct coreean – Samulnori (muzică tradițională de percuție).

Muzica: Instrumentele de bucătărie (tigăi, cuțite, tocătoare, oale) sunt folosite pe post de instrumente muzicale, creând un show de percuție ritmică și spectaculoasă.

Publicul: Este interactiv – uneori spectatorii sunt invitați pe scenă pentru a participa la gătit sau la momente amuzante.

Noi ca organizatori v-am transmis aceste propuneri ale colaboratorilor, nu avem nici o implicare financiara in asta. Cel mai probabil o sa achitati direct acolo. Astept insa o confirmare.

admin:
Am primit dupa timpul anuntat inca doua raspunsuri, Cecilia C si Roxana S. Deci a ramas o singura persoana care nu a raspuns Gabriela P.

Am reusit sa o adaug pe Roxana S la cele doua optionale, cu intelegere din partea colaboratorilor. Am discutat si despre cum se achita, mi-au transmis ca inainte de excursie, pentru ca rezervarea implica pe langa niste formalitati destul de ample pt accesul in DMZ si plata excursiei acolo. Mi-au transmis ca rezervarea Nanta se face de asemenea cu plata anticipata, asa ca vor transmite in agentia noastra factura de plata, pe care urmeaza sa o achitam dupa ce incasam banii de la cei inscrisi. Deci o sa primiti o factura pentru aceste optionale.

roxanas:
Multumesc ca ati reusit sa ma adaugati si pe mine!

rd_corina10:
Buna ziua, aceasta excursie se afla pe tabel si in 2026?

Marius.M:
A trecut aproape o luna de cand am revenit din excursia in Coreea de Sud si Japonia si cred ca abia acum s-au asezat toate impresiile si emotiile. A fost o experienta excelenta, plina de descoperiri, locuri fascinante si momente pe care le voi pastra multa vreme in suflet. Am vizitat temple superbe, orase pline de farmec si peisaje spectaculoase. Totul a fost foarte bine organizat, asa ca am putut sa ma bucur pe deplin de fiecare zi.

Pentru mine a fost prima excursie cu Singles Camp si pot spune ca nu va fi ultima – voi reveni cu mare placere! 

Lidia si Florin au fost extraordinari: atenti, rabdatori si mereu disponibili sa ofere sprijin si recomandari utile. Iar intregul grup, colegii mei de “suferinta”, au fost grozavi – oameni deschisi, veseli si plini de energie, care au contribuit mult la atmosfera calatoriei.

Am filmat o parte din experienta, iar pentru cei interesati sa vada cum a fost, las link-ul catre rezumat. Sunt deja postate cateva episoade, iar pe celelalte le voi realiza pe masura ce timpul imi va permite.

Multumesc inca o data Lidiei, lui Florin si intregului grup pentru aceasta aventura reusita! Recomand aceasta excursie tuturor celor care doresc sa descopere Coreea de Sud si Japonia intr-un mod placut si bine organizat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă