Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta in uimitoarea si fascinanta Thailanda. 20 noiembrie - 1 Decembrie 2025
admin:
La fiecare excursie se deschide un grup de vacanta. Cu cateva zile inainte de plecare insotitorul de grup, cu permisiunea fiecaruia de a i se folosi datele personale (nume si numar de telefon) deschide grupul. Pe parcursul excursiei grupul va fi folosit pentru comunicari (ore, intalniri), dar este deschis si dialogului intre participanti.
admin:
Tocmai am transmis tuturor participantilor, biletele de avion. Daca cineva nu le-a primit, sa-mi transmita un Email pe office@singlescamp.ro si repet trimiterea.
admin:
Mai aveti cateva ore pana la plecare, asa ca va urez drum bun, sa ajungeti cu bine si sa va bucurati de o vacanta frumoasa si..."uscata". Prognoza de Bangkok arata bine, dar cred ca o sa fie umezeala. O sa fie maxime zilnice de 28 - 32 de grade si minime noaptea de 20 - 24 de grade.
La Patong inca este prematur, dar Toy mi-a aratat ieri seara facand live cum era seara acolo. Placut, lume destul de multa, asta arata ca ploile au trecut.
Navigare
Du-te la versiunea completă