Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Anul Nou pe mare! Croaziera Insulele Canare si Madeira 27 dec 2025 - 5 ian 2026

<< < (3/3)

IoanaD19:
Hei! Pentru că plecăm cu toții în aceeași perioadă spre croazieră, m-am gândit să întreb dacă este cineva din Cluj, Alba sau Sibiu interesat să călătorim împreună până la București, dus-întors. Ar fi mai plăcut și mai eficient. Dacă vă interesează, dați-mi un semn!

Bon Voyage:
Ieri si astazi au fost transmise pe email TICHETELE DE IMBARCARE pt croaziera d-voastra de REVELION.
Va rog confirmati primirea acestora pe email-ul agentiei.
Doresc sa ma asigur ca toata lumea le-a vizualizat si le-a primit.
Multumesc.

lidia.Iasi:
Mai este foarte puțin până la plecarea noastră în Tenerife și până la începutul croazierei care ne va purta spre locuri minunate din Insulele Canare și Madeira. Ne așteaptă o călătorie plină de relaxare, descoperiri, socializare și momente frumoase petrecute împreună, iar trecerea în Noul An ne va găsi pe mare, într-o atmosferă specială, plină de bucurie și energie bună.

Pentru o comunicare mai facilă, voi crea un grup de WhatsApp. Dacă doriți să faceți parte din acest grup, vă rog să îmi trimiteți pe WhatsApp, la numărul 0743 122 214, mesajul „DE ACORD”, împreună cu numele vostru.

Sunt sigură că ați parcurs deja toate informatiile si recomandarile scrise mai sus de Gigi, însă voi trimite și un checklist pe grupul de WhatsApp, după ce acesta va fi creat.

Dacă nu v-ați descărcat încă aplicația MSC, vă recomand să o faceți. Pe tichetul de îmbarcare aveți un cod QR pe care îl puteți scana pentru descărcarea aplicației. Astfel, vă puteți face check-in online și veți avea acces din timp la informații utile și facilități de pe vasul de croazieră.

V-am trimis si un e-mail de informare. Daca nu l-ati primit trimiteti mesaj si il retransmit.

Spor la pregătiri și un Crăciun frumos, petrecut alături de cei dragi!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă